Следва

Невена отвръща на удара със съдебни дела

Една идея, един конкурс, една цел - Benetton организира модна фиеста със самия Лучано Бенетон

На 8-ми и 9-ти юни магазинът на Бенетон на бул. Витоша 19 бе превърнат в картинна галерия, където бяха...

Лица преди 13 години

На 8-ми и 9-ти юни магазинът на Бенетон на бул. Витоша 19 бе превърнат в картинна галерия, където бяха изложени над 2000-те детски рисунки, участвали в конкурса Цветовете на пролетта от цялата страна.

На 9-ти юни се състоя грандиозен гала-спектакъл с цветно модно ревю от колекция лято 2010 на Бенетон и концерт на вокална група БонБон, които допринесоха за прекрасното настроение на гостите.

На финала имаше и изненада! Както знаеш Президентът на Бенетон Груп Спа г-н Лучано Бенетон беше специален гост у нас. Той първо благодари на участниците в конкурса и обяви, че е много впечатлен от таланта на българските деца, които са показали високи творчески умения, разнообразие в техниките на рисуване и не на последно място богата фантазия!

Той призна, че е изключително затруднен в избора на един голям финалист и вместо един излъчи пет. Те ще заминат на екскурзия в Италия. Освен тях ще има още 50 победители, които ще получат награди от Бенетон!



Класиралите се на втори кръг ще бъдат обявени на сайта www.mdl.bg на 10-ти юни 2010 г., а до броени дни отново на сайта ще бъдат публикувани и имената на 50 финалисти и на петте деца спечелили 1-ва награда от конкурса на Бенетон „Цветовете на пролетта”!

Сред гостите на събитието бяха Ива Екимова с дъщеря си, Бианка от Станция Нова, актрисата Емануела Шкодрева, елегантната г-жа Анна Колева, съпруга на Момчил от дуото Дони и Момчил и много ВИП гости от бизнес и банковите сфери.

След ВИП коктейла, който се състоя сред 2000-те рисунки вратите бяха отворени за всички, които искат да видят рисунките си.

Тази прекрасна инциатива за децата бе подкрепена и от Кабинета на Президента, като децата победители ще получат специална книга с личен автограф на Президента на Република България. Специален гост на събитието бе главния експерт от Кабинета на Президента – секретар на Съвета за децата и младежта – г-жа Емилия Русекова.



„Тъй като всяка година организираме инициативи, които да подпомагат способните, талантливите, тези, които искат да се развиват, така и тази година решихме това да е конкурс е изцяло насочен към децата. Те са нашето вдъхновение и решихме да им дадем поле за изява, на което освен да творят и дадат воля на въображението си, така и да намерят приятели, съмишленици, да общуват по традиционен начин (а не чрез интернет). Смятаме, че днес децата имат нужда от един непосредствен контакт, да се срещат с деца от тяхната възраст и да обменят идеи, да имат правилна преценка за себе си и за другите, а един конкурс е добро средство за това.”
, Илияна Алипиева, президент на „Делта Хандел” - ексклузивният представител на Бенетон за България.
 

More Лица