Следва

Trend Report: Бяла, бяла с летен тен

Невидимо бельо за горещите дни от Triumph

През лятото максимата “Колкото по-малко, толкова по-добре” важи с пълна сила за бельото, защото в топлото време никой няма нужда от излишни дрехи...

Fashion преди 13 години

През лятото максимата “Колкото по-малко, толкова по-добре” важи с пълна сила за бельото, защото в топлото време никой няма нужда от излишни дрехи. То трябва да създава усещане за комфорт, да позволява на кожата да диша, да е еластично, за да прикрива някои малки несъвършенства и не на последно място – да не се забелязва под дрехите.

В името на тези 5 негови качества експерите от концерна „Триумф” създадоха специално за марките Triumph и sloggi серии невидимо бельо.

Just invisible (Triumph) – бикините в кройка хипстер са направо невидими, тай и стринг, които ще намериш в черно, бяло и карамел.

Гащичките от серията sloggi Light се превръщат в бестселър още с появата си на българския пазар преди няколко години. Иновацията при тази серия са така наречените „лазерно изрязани” краища, които заменят шевовете, като те избавят от досадните изпъкнали ръбове.

Миналата година марката предложи нова разработка – серията sloggi Light cotton. Тук същата технология е приложена при изработката на бельо от материя, съдържаща 90% памук.

Invisible Sense се нарича серията бельо, която включва гащички с незабележими плоски ръбове в трите основни кройки и сутиен с гладки безшевни чашки, изработени от нов вид микрофибърна материя Sensitive®Touch. Съставена от изключително фини текстилни влакна, тази материя е много фина, с лек копринен блясък, деликатно нежна и мека при допир с кожата.

Това бельо не само че не се забелязва, дори под плътно прилепнали дрехи, но не се и усеща върху тялото. В момента се предлага на пазара в базовите цветове – бяло и черно, но от месец август ще се появи като част от новата модна колекция – в деликатно черно-бяло райе.

www.triumph.com

More Fashion