Следва

Къси, цветни, тесни, летни... Шорти!

Не без шапката ми! Топ моделите на лятото

От две седмици лятото официално е тук и с него пристигнаха плажове, разходки в парка...

Fashion преди 13 години

От две седмици лятото официално е тук и с него пристигнаха плажове, разходки в парка, музикални фестивали и дни, в които просто си лежиш на терасата и се наслаждаваш на спокойствието си.

Няма съмнение, че безкрайното слънце е най-хубавото нещо на лятото, но какво да правим с моментите, когато всичко, от което имаш нужда, е малко сянка. Не започвай да се потиш, всичко, трябва ти само една стилна шапка, която да прави компания на главата ти.

Идеята на лятната шапка е не само да изглеждаш добре, но и да се чувстваш добре в и прохладно в нея.

Ето ги и четирите топ модела шапки на това лято:

Капелата



Има нещо много изтънчено в нея. Не знаем точно какво е, но сложиш ли една се чувстваш като във филм от времето на ранната Одри Хепбърн. Харесваме капелата, защото напълно променят аутфита ти. Можеш да носиш бял тишърт и джинси, но сложиш ли една такава си истинска фешъниста.

Сламената шапка



Сламената шапка е страхотна. Тя е лека, лесно се носи и без да полагаш много усилия, придава на визията ти готин тон. Подходяща е за разходка в парка и за някой летен фестивал, защото едновременно е модерна и пази главата ти от яркото слънце.

Бомбето



Бомбето е безспорният хит на лятото. Без значение, дали е от слама или от плат, дали е с къса или широка периферия, бомбето е силно напоено със стила на модерното момиче. То е любимо на феновете на Urban Outfitters и на холивудските знаменитостите, които ги носят, за да се „скрият” от папараците.

Cowgirl



Каубойската шапка, характерна за поп-фолк културата у нас, всъщност е доста популярна навън покрай кънтри тенденцията това лято. Тя е прекрасна по бански за ден на плажа или край басейна. Стои добре и с casual джинси или къси шорти и обикновена бяла тениска.

Както и да го мислиш, това лято с шапка е по-добре. Просто избери подходящата за теб и излизай на слънце.

More Fashion