Следва

Платформите - Абсолютният musthave на лятото

Мъжът през лятото в 10 топ аксесоара

Макар и да не личи особено много, все пак е лято и все някъде хората се забавляват по плажа или просто под слънцето...

Fashion преди 13 години


Макар и да не личи особено много, все пак е лято и все някъде хората се забавляват по плажа или просто под слънцето.

И след като надълго и нашироко разгледахме мъжката мода за следващото лято, сега ти показваме нашия избор за 10-те топ аксесоара за мъже, но за това лято.

Тъй че, стига сме говорили за лятото на 2011, нека поговорим за това, с което трябва да се сдобиеш сега, това лято, ако си мъж със стил, обичаш слънцето и модните вдъхновения.



Тънък колан от плат



Коланът задължително трябва да е малко по-тънък от обикновено, от плат, по възможност цветен , дори с принт, с малка катарама. Възможностите за закопчаване и връзване на платнения колан са много, избери сам.

Много тънък кожен колан, може и плетен



Тънките колани се пренесоха от дамския в мъжкия гардероб съвсем спокойно. Коланът е екстремно тънък, от тъмна кожа, за това лято – кафява. Другата възможност е да е плетен, но задължително кожен. Носи го с официален панталон, а ако обичаш да експериментираш – сложи го дори над сакото, през кръста.

Кожена ръчна чанта
/ Кожена раница



Мъжките чанти с къса дръжка нямат никакво намерение да напускат модния подиум, дори напротив, развиват се и завладяват улиците все по-стремоглаво. Радваме се, че виждаме все повече българи с такава чанта в ръка.

А съвсем новата тендениця е кожената раница. Можеш да я носиш на гърба, през едно рамо, или просто в ръката - на късата й дръжка. Функцонална работа.

Мъжки плик



Мъжката чанта плик или т.нар. клъч по своето първоначално предназначение е за пренасяне на документи. В мъжкия си вариант, той е с малко по-голям размер от дамския – около А4. Най-добре кожен, като допълнение на бизнес костюма или винтидж, като ежедневния ти стрийт аксесоар.

Шапка тип „Панама”



Панамските шапки са особен хит това лято, както при жените, така и в мъжкия гардероб. Харесваме ги, защото са секси, стрийт и тооолкова летни. Един наистина задължителен аксесоар, ако обичаш да носиш шапка.

Мокасини



Вече обсъдихме тази тема – просто задължителните МОКАСИНИ!

Еспадрили




Тези обувки са абсолютен летен мираж. Удобни, от плат, с плетена конопена подметка. Това лято можеш да ги срещнеш във всякакви вариации. От класически, през кройка на мокасини, но с конопена нашивка на подметката, та до кожени и с връзки.

Сандали




Казваме абсолютно ДА на мъжките сандали. Стоят страхотно на строен мъжки крак, с къс панталон. Нека са кожени, най-добре римски, или а ла Givenchy – с капси. Ти избери.

Тънка вратовръзка или цветна папийонка



Ако стилът ти е по-строг и официален, то решението е тънката вратовръзка, която от известно време измести старата визия на връзките. Стои елегантно, издължава силуета и е много младежка. Ако пък обичаш нестандартното, се запаси с няколко цветни и пъстри папийонки. Експериментирай.

Очилата!!!



Задължителният летен аксесоар са очилата. Това лято ибери между модерната обла форма, вечния way farer или денди стила с леко оцветени стъкла и рогова рамка.

Ето ги, 10 на брой, горещи тенденции за лятото. Записвай набързо угодните за теб и излизай на шопинг.

Успех!
 

More Fashion