Следва

Уроци по стил или как се пише блог по Milla Micoff

Гледай напред, Райън! Не в деколтето на Блейк Лайвли

Блондинката, добила популярност от участието си в сериала „Gossip Girl” се появи на комедийния конгрес...

Лица преди 13 години

Холивудската звезда Райън Рейнолдс се изправи с трудното предизвикателство да стои до хубавата си колежка Блейк Лайвли, опитвайки се да скрие поглед от огромното й деколте, пише Дейли Мейл.

Блондинката, добила популярност от участието си в сериала „Gossip Girl” се появи на комедийния конгрес Comic-Con в Сан Диего с предизвикателно бяло горнище, което събираше по-голямата част от вниманието на присъстващите. Лайвли определено беше решила да разбуни духовете на мъжката аудитория и настина го направи.

На форума в Сан Диего Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли промотират новия си си филм „Green Lantern”.

Във филма, който е базиран на едноименния комикс, Рейнолдс играе ролята на Хал Джордан. Той е тест пилот, получил мистериозен зелен пръстен с чудотворни и магически сили. Освен това, Джордан приема привилегията да бъде част от междукосмическа организация, имаща за цел да опази Вселената. Блейк Лайвли се превъплъщава в любимата на Хал Керъл Ферис, която също е супергерой.



Докато Хал Джордан трябва да остане съсредоточен в борбата със злото, Рейнолдс има щастието да бъде женен за Скарлет Йохансон. Скарлет, която наскоро засне нова кампания за Mango, е доста запалена по здравословния начин на живот, което очевидно е дало отражение върху Рейнолдс. Актьорът изглеждаше в перфектна форма и готов за борба с извънземните сили на мрака.
 

More Лица