Следва

Trend report - просто едно червено червило

Диляна Попова със своя собствена марка и бутик в София!

Най-красивата жена в класацията на Вю София за 2008-ма минасбъдва мечтата си, след като още от дете се...

Fashion преди 13 години

Известният български фотомодел и мечта за всеки мъж, поне така казва мъжката част от екипа ни, Диляна Попова откри свой моден бутик.

Най-красивата жена в класацията на Вю София за 2008-ма сбъдва мечтата си, след като още от дете се насочва към дизайна на дрехи, завършвайки техникум по облекло и моден дизайн. Диляна ни изненада изключително приятно с този неин амбициозен проект, което може би ще ни накара да пoвярваме, че от някои модели все пак става дизайнер.

Бутикът предлага наистина богат избор и е разделен на мъжка и дамска мода, както и аксесоари.

Линията на Диляна Попова е изключително сполучлива. Street Style дизайн и спортна визия колекцията на Диляна е очаквано добра за млада жена, обвързана по някакъв начин с модата.

Колекцията за жени включва още абстрактни шалове, спортни дрехи, елегантни дълги рокли, женствени блузи в свежи и летни цветове и много секси топове.

Вярна на стила си, Диляна Попова включва и щампи в модната си линия главно изразени в музите на дизайнерката - Марлон Брандо, Джони Деп, Чарли Чаплин и др. Добър вкус за мъже, Диляна! Браво!

Особено интересни са и мъжките дрехи. Стилът им е много urban и ясно си личи, че не са за всеки тип мъж. Само за специалните!



Тази линия е малко по-скромна като обем от дамската, но това изобщо не ни притеснява, защото дрехите са много, много успешни.

Те включват панталони и тениски в по-тъмни цветове, както и street щампи с образите на Хийт Леджър, Джеки Чак и др.

Бутикът е на адрес www.dilyanapopova.com и предлага цялата досегашна колекция на красивата Диляна. В него можеш подробно да разгледаш предложенията и да си ги поръчаш онлайн. Ако си любопитна, иди и виж, ние определено ще наминем да поразгледаме.

Dilyana Popova
София, ул. Екзарх Йосиф 68
02 / 4161117

 

More Fashion