Следва

Григор Димитров си изгубил ума по Николета Лозанова, която му поискала автограф

Как те лъже само, този твой... Любим!

И ако на Хю Хефнър му трябват 77, за да поддържа миролюбиви отношения с противоположния пол, то на...

Лица преди 13 години

Ама и мъжете са едни! Мислят си, че няма да ги хванеш!

И ако на Хю Хефнър му трябват 77 наведнъж, за да поддържа миролюбиви отношения с противоположния пол, то на обикновения клетник, отдал живота си само на една жена, му трябват всичките сили на света, за да й угоди.

Включително и да излъже, за да си спести скандал или китайско мъчение с лишение от секс за около три седмици.

Проучване показва, че силният пол измисля нещо съмнително за пред половинките си средно по 6 пъти дневно, докато дамите 2 пъти по-малко. За да разберем защо повечето мъже са толкова хитри, решихме да попитаме самите тях.

Или поне тези, които са наблизо.

Ето го и мъжкото откровение, подредено в списък на най-честите измислици за пред приятелки и съпруги. Подкрепено с обяснение!

Задръстването е много голям

Как ли пък не! За мъжете е много по-лесно да кажат това, вместо да губят време в излишни обяснения. Запомнете – силният пол не е толкова добър в комуникацията, колкото са жените.

Интересното е, че повечето мъже ще изтъкнат оправданието с трафика, дори и истинската причина да е кратка, точна и правдоподобна! Все пак, дами, бъдете точни. Лъжата си е лъжа, независимо колко малка е тя.

Това не е толкова скъпо

Мъжете обичат скъпите играчки, но не харесват неодобрението ти относно това. Това важи и когато нямате общи пари. Половинката ви може да излъже за цената, мъчейки се да докаже, че е отговорен в харченето си. Той не иска да мислиш, че когато споделяте една сметка, би изхарчил всичко за плазмен телевизор или нещо подобно.

Да, вече тръгнах

Тази реплика се използва, когато карате мъжете си да отидат някъде, където не им се ходи. Например при тъщите си. Той протака срещата, но и определено се мръщи!

Замисли се – мъжът не може да ти откаже без сериозни караници, както и не може да се зарадва искрено на предложението ти. Затова, когато ти каже „Да, вече тръгнах”, показва неговия начин за кратък контрол върху ситуацията.

Не пих много

Добре! Да кажем, че мъжът ти няма алкохолни подвизи и дори не пие бира с приятели. Това е наистина чудесно. Но ако го познаваш наистина добре, непременно го извикай за сериозен разговор. Представи си следната ситуация – излизали сте толкова пъти заедно, напивали сте се (или само той) и сте изкарвали чудесно. Замисли се дали той ще пие малко при положение, че го познаваш толкова добре? Няма как да стане!

Не видях, че си звъняла
Падна ми батерията
Нямах сигнал


Да, бе! Долна лъжа!

Тези три реплики говорят само за едно – някои мъже не знаят какво да кажат, когато имаш очаквания от тях. Нямат подход да ти обяснят това, че имат нужда да останат сами. Мислят, че ако са откровени ще те обидят или дистанцират.

Дупето ти не изглежда голямо

Виж, ако го заливаш с този въпрос постоянно означава, че сама си просиш лъжата. Всеки мъж има приятел с примерна случка като – „Веднъж й казах, че дупето й е голямо в новите дънки и 3 седмици не правихме секс”. Да смекчи малкото ти килца отгоре (ако имаш такива, разбира се) е най-безопасният отговор, който знае.

И следователно няма риск да рискува най-скъпото си (секса с теб). Дами, ако искате честен отговор, попитайте някоя приятелка.

Това е последната ми бира

Мъжете твърдят, че казват това по телефона, целейки единствено повече време с приятелите си. Нормално! Не може вечно да си стои вкъщи с теб. Истината обаче е, че колкото и пъти да повтаря „Това е последната ми бира” той наистина го мисли. Нещо като теб, когато казваш, че това е последната ти бисквита… и изяждаш още пет!

Няма ми нищо, добре съм

Трябва да знаеш, че почти всеки мъж казва това ! Според експерти, тази измислица означава две неща – да се избегне скандал и запазване на мъжкото его.

Мъжете не са добри в обясненията как се чувстват или какво им се случва, затова предпочитат да те държат извън проблема. Когато ти каже „добре съм” и изглежда така все едно го е блъснала кола – дай му време.

След 2-3 дни го попитай отново за проблема и когато е в настроение, ще признае какво го е притеснило.
 

More Лица