Следва

Правилата на… плажната чанта

We Love: вечната рокля тип "прегърни ме"

Тя е лека, феерична и дъхаща на лято. Несравнимо удобна, а и се съблича с точно едно движение...

Fashion преди 13 години

Тя е лека, феерична и дъхаща на лято. Несравнимо удобна, а и се съблича с точно едно движение.

Секси е, без да показва прекалено много, а и никога не излиза от мода.

Почти вечна и непроменила кройката си, роклята тип „прегърни ме” е нещо, което трябва всяка жена да има в гардероба си.

Откакто през 1972-а година Даян фон Фюрстенберг покорява сърцата на всички американки с моделът на точно тази рокля, тя не е спирала да бъде абсолютния хит в гардероба на всяка жена.

И точно в духа на Даян , роклята трябва да бъде цветна, обагрена с най-красивите цветове, под формата на интересни флорални и анималистични принтове.

Обожаваме я, защото е подходяща за работа, късна официална вечеря, пътуване, а според материята, от която е изработена, можеш дори да я носиш и на плажа.



Отива на всяко тяло и извайва осанката ти, като прави талията по-тънка, а самата теб - по-стройна.

Можеш да я откриеш във всякакви разновидности и материи. От дълга, вечерна рокля, до къса, непринудена, младежка и секси.

Тя е отлична униформа под зимното палто, съчетана с много висок ботуш и прекрасно копринено попълнение в летния ти гардероб, съчетана с красива шапка и сандали.



За нея създателката й казва: „Тя е като красива роба или кимоно. Оттам тръгна всичко. Няма копчета или ципове и това я прави изключително практична. Когато се появи на пазара тя бе изработена от жарсе с животински принт.

Може би затова бе толкова харесвана, напомняше на жената-котка, а материята прилепваше идеално към тялото, като втора кожа. Никога не съм си мислила, че ще стане такъв хит, но за щастие се получи нещо, което остана във времето като моя емблема.”

Оригиналът на Даян фон Фюрстенберг бил изработен от жарсе, но днес можеш да я намериш от всякакъв вид текстил, та дори и прекроена под формата на палто.

Оглеждай се за нея и купувай при първа възможност.

More Fashion