Следва

Комбинезон 9

Влез в кожата си с новата колекция на Triumph

Нов сезон, нов късмет! За някои хора това е философия, за модерните жени обаче е начин на живот...

Fashion преди 13 години

Нов сезон, нов късмет! За някои хора това е философия, за модерните жени обаче е начин на живот!

Модните предложения в новата колекцията на Miss Triumph включват четири теми, в които всяка млада дама да открие своето бельо според настроението си, обаче са истински празник за гардероба и най-важната част от него – онази, която той последна ще съблече.

Колекцията е от меки, деликатни материи, удивително удобни и украсени с допълнителни детайли, които ще те накарат да се чувстваш в кожата си, ама буквално!

Сутиените правят деколтето красиво и съблазнително, особено тези с подсилени подплънки, а гащичките можеш да избираш според предпочитанията си за кройка - хипстер, мини, танга или стринг.

За моментите, в които те обхваща веселото приключенско настроение, серията Miss Cool Indigo ще насочи погледа ти към прерията в дънково синьо и черно (Miss Cotton-Stripes)

А когато се нуждаеш от романтика и уют, моделът Miss Soul-Lace, от колекцията Miss Soulmate, ще те привлече с мекия си пепеляво лилав цвят. Чувствена и пленителна в меко синьо с апликиран дантелен орнамент в бароков стил е серията Miss Poetry. (На снимката горе: моделите Miss Cotton-Stripes и Miss Soul-Lace).


Miss Poetry, Miss Party Star, Miss Mysterious

И, разбира се, за онези специални моментите, когато сте в настроение да блестите и не е нужно да си задавате никакви въпроси… Колекцията Miss Magic Star ще те разпознае от далеч с комплектите Miss Party Star в искрящо червено и Miss Mysterious, чийто приказен десен с паунови пера в загадъчната комбинация от зелено и черно, приковава всеки поглед.

Наслада за теб и за Него!

A виж кои модели ще облече Хелена Кристенсен в конкурса на Triumph Inspiration.
 

More Fashion