Следва

Комбинезон 11

Стил съветник. Всичко за аксесоарите от кухнята на Harper's Bazaar

Тъй като вече нарекохме тази есeн сезон на аксесоарите, всичко което трябва да знаем за тях в този момент, го...

Fashion преди 13 години

Тъй като вече нарекохме тази есeн сезон на аксесоарите, всичко което трябва да знаем за тях в този момент, го преразказва накратко Редактор аксесоари в Harper's Bazaar Ана Мрия Приментъл.

Дни след като световните модни тенденции влязоха в сила и един ден преди старта на най-очакваното модно събитие Седмицата на модата в Ню Йорк, имай предвид няколко важни съвета за есенните аксесоари, които непременно да използваш при голямото зареждане. 

За т.н kitten heels
Изумителна е тази поява на класическия силует при обувките на подиума, когато няколко сезона подред виждахме само свръх високи платформи върху краката на моделите. Аз предпочитам да нося ниските обувки по модерния начин – със скини джинси или с навити крачоли на широките панталони.



За петте вечни аксесоара, с които никога няма да сбъркаме
1. Класическа чанта Chanel 2.55
2. Чанта Hermès Constance
3. Златен Rolex
4. пръстен Cartier Trinity
5. мокасини Tod’s


Chloe, Celine, esen-зима 2010/2011

За тенденциите при чантите
Понятието "It" bag, което ще рече чанта на сезона must-have, вече не е актуално. Идеята чантата да е демоде след шест месеца е нелепа. Последните два сезона бяха доста пестеливи откъм аксесоари. Дизайнерите се бяха фокусирали повече върху качеството на материите и изработката на аксесоарите. Celine и Chloe показваха подобни чанти култ, семпли по форма, но от красиви материали. Ето такава трябва да е и твоята чанта за следващите няколко години.



За инвестицията в аксесоарите
Инвестирай много пари единствено в класическите аксесоари, изброени по-горе. Някои от тях са за вечни времена и би могла да завещаеш на дъщеря си. Ако не се вписват в бюджета ти и би похарчила повече пари само за един-единствен артикул, то това трябва да е нещо, което да може да се вписва в общия ти стил и да отива на повечето неща в гардероба ти. Този сезон класическа чанта на рамо или прословутите kitten heels могат да са също добра инвестиция.
 

More Fashion