Следва

Коженият панталон. Защо го обичаме и как да го носим.

Топлата прегръдка на кожата с косъм. Къде да я намериш

Може да не е еко, може да не е съвсем милозливо, може да звучи някому като един вид незачитане на живота. Ние...

Fashion преди 13 години

Може да не е еко, може да не е съвсем милозливо, може да звучи някому като един вид незачитане на живота. Ние обаче можем много да спорим.

И щяхме, ако не намирахме спора за излишен в случай като този - Да приемем ли или не да носим палто от кожа. Да, КОЖА. Истинска, косместа, от животно, с дълги, пухкави, нежни и скъпи косми.

Не било хуманно. Сигурно не е. Но ловът е гаден, а е страст на много хора, и то, забележи, богати и доста активни социално хора.

Месоядните граждани също са мнозинство, и грам не се замислят, че ядат преднамерено умъртвени невинни добитъци, просто прилично сготвени.

Затова, да не бъркаме понятията - човеколюбието и страстта по кожата, стара колкото човека, не са взаимоизключващи се понятия. Напротив.

Нищо на този свят не може да се сравни с момента на сдобиването на една хубава жена със скъпо кожено палто. Нечовешки възторг, задъхване, изумление и чувство на заслужена награда се смесват в съвършен екстаз. Може би донякъде наподобява на първо Обичам те, но е по-силно.

Жените сме жени, нито трябва, нито може да бъдем променяни.

Едно добро кожено палто носим в студеното, и не толкова време, в мразовита следлюбовна утрин и в звездна предлюбовна вечер, носим го на работа, защото е фантастичен лукс, носим го в парка с децата, че даже яхаме и шейната. Не бъркайте понятията - едната радост няма общо с другата, просто двете съставляват вълшебството на живия живот.

И така, без излишни скрупули, да придобиеш добро кожено палто е важна задача на всяка добра жена. Съблазняваш лесно, обичаш сe лесно, приемаш студа лесно, елегантна си - лесно.
Причини си го, не слушай киселите защитнички, те имат друга нагласа за живота. Пък и да не са кисели, сигурно са топлокръвни и не им трябва топла дреха.

Визон, лисица, астраган - самите думи топлят. С дънки, рокля, панталон, ти си красива. Коженото палто е емблема на жената.

Каквато я харесваме - смела, нахална и адски секси. 
 

More Fashion