Следва

Face to face - Пламен Константинов

Face to face - Александра Раева

След няколко месеца на отсъствие от прожекторите на светския живот у нас, Тя предизвика силен интерес и много...

Interviews преди 16 години
След няколко месеца на отсъствие от прожекторите на светския живот у нас, Тя предизвика силен интерес и много, много въпроси, по скоро от незряло любопитство. Това, което знаем е, че изглежда все така умопомрачаващо добре, продължава да пее фантастично, а от скоро се занимава и с мода.

За всичко това в подробности питахме самата Алекс Раева<@SITE_URLstrong>, ето какво се случи:


VS: Имаше период на почивка и затишие при теб? Славата уморява ли?
АР:<@SITE_URLstrong> Идва един момент, когато, вършейки работата си по един и същи начин всеки ден в продължение на 6 години, малко или много се уморяваш и искаш да промениш нещо. А що се отнася до славата, не съм Мадона, за да се уморя - в моя случай говорим за една малко по голяма известност.

VS: Как си сега ?
АР:<@SITE_URLstrong> Щастлива и доволна, че съм се намерила!

VS: От сега нататък музика и мода или само мода?
АР:<@SITE_URLstrong> Винаги и двете.

VS: Как се случи „Агата” и откъде черпиш вдъхновение, има ли световен етикет, който да е първообраз?
АР:<@SITE_URLstrong> "Агата"<@SITE_URLstrong> се случи съвсем логично, създавана от моята братовчедка в продължение на няколко години. Намесата ми в тази марка стана в подходящото за мен време, когато моментът беше назрял и се чувствах напълно готова да премина от един начин на живот към друг. Колкото и странно да звучи, черпя вдъхновение от музиката и го прехвърлям в модата. За сега нямам световен етикет, който да е първообраз.

VS: Накъде ще насочиш „Агата” – конфекция или бутиково производство?<@SITE_URLstrong>
АР:<@SITE_URLstrong> Определено конфекция, защото целта ми е доста по мащабно развиване на една марка. Доста рисковно е да се прави бутикова мода в България, защото все още нямаме традиции в тази насока и това е нетрайно.

VS: Как се справяш с рисуването, сама ли обрисуваш идеите си?
АР:<@SITE_URLstrong> Така се случи, че с течение на времето рисуването се смени с един по - модерен начин. Не мога да дам мнение за себе си как се справям с рисуването, но що се отнася до идеите има достатъчно дизайнери във фирмата, които да се занимават с това и да създават модели. Ще бъде твърде творческо и емоционално от моя страна, ако седна аз да измислям моделите, тъй като тук говорим за промишленост, а не както споменах за бутикова мода. Иначе за собствено удовлствие все още рисувам

VS: Ти си магнетична жена? Няма как да не те питаме – къде точно се крие женствеността и сексапила у една жена?
АР:<@SITE_URLstrong> Въпреки че подкрепям еманципацията и това една жена да е независима и силна в днешно време, мисля, че женствеността на една жена се крие в това, да показва понякога, че е слаба и, че има нужда от закрила. Смятам, че мъжете не обичат прекалената проява на независимост и предпочитат те да останат силния пол. Разбира се, не е нужно да е така, но е хубаво ние да им показваме обратното.

VS: Може би в очарователната усмивка? Как поддържаш своята?
АР:<@SITE_URLstrong> Разбира се, това е огромна сила и е много важно една усмивка да е красива. Често избелвам зъбите си, не нося червила, но използвам гланц за устни.

VS: Или в погледа. На коя марка и модел очила повери лято 2007?<@SITE_URLstrong>
АР:<@SITE_URLstrong> Тук малко си противоречиш, защото ако силата е в погледа не трябва да го прикриваме с очила<@SITE_URLa>. Но въпреки това, аз се доверих на Chopard<@SITE_URLstrong>.

VS: Как реласкираш? Кое е питието на Алекс Раева?<@SITE_URLstrong>
АР:<@SITE_URLstrong> Задаваш ми този въпрос точно след като имах участие на едно невероятно парти - Bourjois fTV Beach Party<@SITE_URLstrong>, което се състоя вчера в курортното селище Лозенец и сега мога смело да заявя, че релаксирам най-добре, когато пея. Колкото и неизискано да прозвучи най-много обичам бира, но когато трябва да се държа на положение предпочитам хубаво бяло вино.

VS: А ако трябва да оприличиш "Агата" с мелодия, песен , как ще звучи тя?
АР:<@SITE_URLstrong> Ще звучи точно както звучи музиката, която правя в момента. От лек, неангажиращ chill out<@SITE_URLstrong> до обсебващ minimal house<@SITE_URLstrong>.

За да си една класа над другите иди на
http:@SITE_URL@SITE_URLopticlasa.com@SITE_URL<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Interviews