Следва

Маноло Бланик спасява бракове

Проекциите на палтото

Тенденцията е палтото да има силата на документ за самоличност тази зима. Като втора кожа, онази дреха, с която ще се идентифицираш и с която ще те разпознават...

Fashion преди 13 години

Тенденцията е палтото да има силата на документ за самоличност тази зима. Като втора кожа, онази дреха, с която ще се идентифицираш и с която ще те разпознават. Затова изборът му трябва да бъде свързан преди всичко със самата теб, а след това с дизайнерските прищевки.

Те пък от своя страна са се постарали да те улеснят, предоставяйки ти всички възможни варианти на палто, за да намериш себе си поне в един от тях.

Всичко варира. Дължини от късо, до под коляното, но най-разпространено и удобно си остава класическото палто до над коляното. Може да е присвито в талията с колан или пък обратното – с О-силует. Милитъри тенденцията се спира и тук, най-силно изпъкваща в двуредото закопчаване, но и палто без копчета с асиметрична линия би било прекрасно за един наслоен аутфит.

В цветовете също се разпростираш – за сигурност заложи на camel, черно, сиво или пък червено. Без страх избери и зелено, жълто или в лавандула.

Колкото да материите, тук правата държи вълната, следвана от кожата с косъм, експериментаторите или ги комбинират, или ги контрират с лицева кожа. Е, ти от кои си?
 

More Fashion