Следва

Мотивиращи стилистични идеи да започнеш понеделник

Rich! Shopping Party събра куп известни дами и господа. В името на най-хубавия моден сезон

Ярки цветове от глава до пети, модни журналисти и специални гости бяха свидетели на Rich party в бутика на VJS...

Fashion преди 13 години

Ярки цветове от глава до пети, модни журналисти и специални гости бяха свидетели на Rich party в бутика на VJC Versace на Калоян, който от днес вече няма да е същия.

Причината Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2009 Антония Петрова да ни посрещнат в рокли от новата колекция на луксозната марка бе, че стават лица на най-новата линия на Versace - Versace Collection Donna, при представянето й в България.

Много приятели, почитатели на италианската марка - икона в модата, отдадоха заслужено внимание на първия ден на Rich! Shopping Party в бутик Rich!, за да приветстват разширяването на портфолиото от линии на Versace у нас.

В първият ден от астрономическата есен, есенно-зимната колекция на Versace получи своя вечерен час. След 18.00 около центъра на София известни жени и не толкова известни, но с вкус, дами, че и господа, щурмуваха луксозния бутик.



Новото му название Rich! Виктория Гешева, управител на SMG Fashion, обясни така: “Това е нашето предизвикателство към кризата. Тържествено я изпращаме в миналото. Реших бутикът да се казва Rich!, защото аз съм богата с чудесен екип, който е с мен пред последните 10 години и на който дължа успехите си. Надявам се да изненадваме непрекъснато клиентите си. Още в края на октомври сме замислили нова и вълнуваща среща със стила Versace.”



По време на Rich! Shopping party всички есенно-зимни колекции на Versace, се продават с 20% намаление.



И въпреки че тази инициатива - жест към лоялните клиенти, продължава до 26 септември включително, още в първия ден най-ревностните фенове на марката направиха своя избор.



Сред тях бяха актрисата Аня Пенчева, Олга Петрова, представител на Lumene за България, актрисата Деси Зидарова, много бизнес дами, юристи, архитекти, финансисти.



Всички клиенти на Rich! Shopping Party участват в томбола за бижу от новата ювелирна колекция на Versace. Победителят ще стане известен в понеделник, след края на инициативата.



Гостите, сред които много светски и модни журналисти, главни редактори, стилисти и представители на бизнес средите, разгледаха новите колекции Versace, Versace Collection Donna, Versace Collection Uomo, VJC Versace и Versus.
 

More Fashion