Следва

Петъчен парти предглед - 2 - 4 Август

Адреналин и приключения с N-JOY J&B PARTY

N-JOY J&B PARTY тръгва на море с голям, весел камион на 23 Август от Паметника на Васил Левски, в 10.00 часа. По време на...

Галерии преди 16 години
Следващата изненада от радио N-JOY<@SITE_URLstrong> за лято 2007 е N-JOY J&B PARTY!<@SITE_URLstrong>

N-JOY J&B PARTY<@SITE_URLstrong> тръгва на море с голям, весел камион на 23 Август от Паметника на Васил Левски, в 10.00 часа. По време на отпътуването ще бъдат поканени журналисти, за да отразят събитието, което ще ознаменува тръгването на „Спенс и сутрешния екипаж”<@SITE_URLstrong> към морето. Докато текат последните напътствия, които екипажът ще получи от щаба преди да отплава, на цялото множество ще се раздават награди от радио N-JOY<@SITE_URLstrong> и партньорите от J&B<@SITE_URLstrong>.

Маршрутът на веселия камион минава през големите градове, в които радио N-JO<@SITE_URLstrong>Y се слуша, а екипажът ще спира и ще раздава награди по пътя до морето.

На 24 Август N-JOY J&B PARTY<@SITE_URLstrong> ще пусне котва в град Бургас<@SITE_URLstrong>. Там камионът се превръща в сцена, от която водещите от радио N-JOY<@SITE_URLstrong>: Спенс и Хриси<@SITE_URLstrong>, ще забавляват жителите на Бургас с: Огнено шоу, караоке, мим, раздаващ подаръци – шапки, фланелки, презервативи с лого на радиото, бънджи скокове, организирани от клуб „Адреналин”<@SITE_URLstrong> и СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА: ЯХТЕН КУПОН<@SITE_URLstrong> – 10 щастливци ще се качат със Спенс и Хриси<@SITE_URLstrong> на красива яхта и ще се разходят в открито море!







На 25 Август камионът на „Спенс и сутрешният екипаж”<@SITE_URLstrong> ще акустира във Варна<@SITE_URLstrong>, където N-JOY J&B PARTY<@SITE_URLstrong> ще помете морските улици със звук и адреналин. Специален делтапланер с трансперант „N-JOY J&B PARTY”<@SITE_URLstrong> ще разцепва въздуха на морската столица и ще приканва гражданите и гостите на града да се включат в морското приключение N-JOY J&B PARTY<@SITE_URLstrong>.

На втория ден също ще бъде дадена СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА: ЯХТЕН КУПОН <@SITE_URLstrong>– този път по крайбрежието на Варна.

More from View Sofia

More Галерии