Следва

My style: С Мариян Станков - Мон Дьо

Аксесоарите, по които ще въздишаме на пролет

Три от най-големите модни седмици вече приключиха и основните пролетни тенденции придобиха доста ясна форма и посока.

Fashion преди 13 години

Три от най-големите модни седмици вече приключиха и основните пролетни тенденции придобиха доста ясна форма и посока. За сметка на мрачната зима, пролетта на 2011 ще бъде повече от свежа що се отнася до цветове и това не важи само за дрехите.

Аксесоарите преливат като малки дъги от неонови тонове. Прaвилото среща съпротива само при артикулите от черна и кафява кожа, но те са си със запазени места до живот в света на модата.

И така, по отношение на тенденциите за топлите месеци остава да се изкаже само Париж, но е ясно, че решенията вече са взети.

Обувките ще са неудобни! Факт, с който краката ти трябва да започнат да свикват още от сега. За сметка на това са от красиви по-красиви. Така че, дори и да не създават най-грациозната походка, нозетети ти ще бъдат неотразими в тях. Това до голяма степен се дължи на цветовете им, които са ярки и свежи – мента с мляко, лимонено жълто, лавандула, бяло, тюркоаз, златисто, синьо, червено, зелено и т.н. - общо взето всички са се отчели. Често са комбинирани с кожа в естествен цвят и дърво.


Versace, Marni

Неудобните модели са три – най-лекият вариант е обувката да е на цяла платформа, която обикновено е с малка извивка на свода (влюбихме се в тези на Acne). Втората ти опция отново се издига върху платформа, но е с дебел ток - тук се появяват грайфери и различни декорации по подметката, като заигравката с цветовете е задължителна. Най-страшни се оказват моделите с много висок свод без платформа, съдейки по походките на моделите на Versace и Burberry Prorsum, примерно.

За справяне с трудностите на пешеходството дизайнерите ти подаряват и прекрасни модели равни ниски сандали.

При чантите превес взимат малките, които отново рядко са едноцветни, напротив, задължително имат ярък акцент. Клъчът също затвърждава позициите си повече от всякога, но и голямата чанта тип торба излиза напред (вероятно, за да си криеш високите токове в нея, когато краката ти се предадат).


Prada, Missoni

Много от лейбълите се развихрят и в очилата идната пролет. Моделът с малки кръгли рамки като че ли ще се превърне в новия Wayfarer. От другата страна имаме смело разгръщане на понятето “форма” в неонови цветове, като тези нa

Prada, Alexandre Herchcovitch, Fendi, Missoni, Thakoon

и

Jil Sander

.

More Fashion