Следва

Красива и безупречна. Силвия Димитрова в ролята на жената Astella

Trend report: Мъжкият шал и начините да го завържеш

Мъжете по цял свят замислят нещо. Убедени сме!

Fashion преди 13 години

Мъжете по цял свят замислят нещо. Убедени сме!

Напоследък всички са тръгнали с шалчета. И то не само от онези, които топлят и се носят в крайни случаи, защото е студено, или пък от другите "арт-шалчета, които са като етикет за културна ориентация. Сега той е просто аксесоар, защото е готин и в тези случаи е смел и цветен.

На всичкото отгоре им стои толкова секси и мъжествено, че ни се иска да се прокара закон за задължителната му употреба от мъжкия пол за време от около един до два модни сезона (за да не омръзне).

Тогава няма да те пускат в добър ресторант или бар без шал, няма да е запазена марка само на артискичните натури, а вариантите за ползване ще бъдат три:

Небрежно 1



Първият е да го преметнеш небрежно един път около врата. Ако е така, той задължително е много шарен и напълно отличаващ се цветово от аутфита ти.

Небрежно 2



Можеш просто да го вържеш на възел. Създава впечатление, че не знаеш как да го носиш, но стои много сладко и правилно. А ако нямаш шалче под ръка и блуза, която носиш над сакото, ще свърши работа.

Елегантно



Елегантно, че и топли. Ето ти и четири начина да носиш шала си по шик начин. Може да е тънко фишу поставено под ризата или плътен шал под палтото, както и класическия мъжки възел, който никога няма да излезе от мода. Забележи разликата - тук волности в цветовете не са позволени, придържаш се към гамата и това е.

Артистично



Последният и най-смел начин, който се разхожда по европейстите улици, е да вържеш шал около ханша си. Смело, но не неприложимо, особено ако го направиш готино като господина на снимката - с риза, класическо сако, цветни, но не ярки панталони, чанта в леопардово, златен часовник и шарен шал.

Момичета, ако той не иска, завържете му шала вие! На това никога няма да откаже!
 

More Fashion