Следва

Приказки за змейове и миски от Антония Петрова

Канйе Уест следи само 15 души в Twitter и всички са модели

Канйе Уест има един от най-следваните профили в Twitter, като стана известен в социалната мрежа именно с изключителния растеж на своите последователи, които до момента наброяват около 1 413 507...

Лица преди 13 години

Канйе Уест има един от най-следваните профили в Twitter, като стана известен в социалната мрежа именно с изключителния растеж на своите последователи, които до момента наброяват около 1 413 507.

Певецът бълва туитове като луд, особено, ако е имал лош ден или е записвал песен, или просто е летял със самолет 22 часа и е решил да го сподели. Но в контраст с огромния си брой последователи се оказва, че той следи едва 15 души и всички те са модели – топ моделите в момента и топ избраниците на Канйе.

Става дума за Алесандра Амбросио, Ести Гинцбург, Аня Рубик, Кейт Мос, Коко Роша, Бар Рафаели, Джордан Дън, Лара Стоун, Аби Лий Кершау, Вероника Уеб, Доуцен Кроес, Шанел Иман, Селита Ебанкс и Джесика Стам. Вероятно защото, повечето от тях са изброени поименно в една от последните песни на американеца “Christian Dior Denim Flow”.

Иначе Канйе е на прага да пусне последния си албум Beautiful Dark Twisted Fantasy, като днес излезе и обложката на диска, която вече е забранена в Щатите. По този повод рапарът коментира „Значи Nirvana могат да имат голо човешко същество на обложката си, но аз не мога да сложа картина на чудовище без ръце, с опашка на точки и криле. Искам да продавам албуми, но и за сметка на креативността ми.”



Креативност или не, смятаме, че тук е стигнал малко далече. Ти какво мислиш?
 

More Лица