Следва

Петте най-готини чанти в София и дамите за тях

Дългата пола и как да я носим

Основната й роля този сезон е като един от много ключови елементи в напластени аутфити. Но със същата сила се справя добре и като основа на семпла визия...

Fashion преди 13 години

„Много е студено за пола” важи само за ултра къса пола и то когато ти трябва оправдание, за да си обуеш любимите панталони с ръб.

Иначе дългата пола ще ти случи прекрасно през зимата. Основната й роля този сезон е като един от много ключови елементи в напластени аутфити. Но със същата сила се справя добре и като основа на семпла визия.

За сметка на късото, което до скоро беше приоритет на всяка жертва на модата, сега на ред е дължината до земята да излезе напред и в случая надолу.

Колкото по-права и по-тясна е полата, толкова повече ще се издължи фигурата, особено, ако полата е с високата талия. Тогава й добави просто тишърт, кожено яке, боти на тънък и висок ток и получаваш крака до небето.



Друг вариант е да я носиш с вълнена риза на едро каре и дънково яке с яка овча кожа, същите боти, чанта на ресни  и обемен шал.

Много ни харесва в монохромни черни комбинации – примерно, черна и тясна пола, дълга малко над глезена с плътни чорапогащи и боти на висока платформа. Блузата е памучна и по тялото, наметната с дълга жилетка и право дълго палто.



Но както се любува на висок ток, дългата пола изпитва силни симпатии и към ниските обувки, особено към онези с характерна енергия – като грубите Doc Martens, небрежните Converse или строгите оксфордски обувки.

Така че комбинацията между някой от тях, пола, блуза с поло яка, и голяма чанта не бива да те притеснява. А, да, дългата пола върви с голяма чанта – тип торба, с ресни, бизнес и т.н. без значение модела, ама да е преди всичко голяма.



Не е сложно, остава да вкараш малко от себе си и малко въображение и ще се получи – дори и с пола от прозрачна материя.
 

More Fashion