Следва

Фърги стана "Жена на годината"

Твоята голяма история за любов ти донесе подарък

В момента слушам HURTS - Unspoken, защото осъзнах, че не търся, но вродено обичам меланхолията. А и...

Лица преди 13 години

"В момента слушам HURTS - Unspoken, защото осъзнах, че не търся, но вродено обичам меланхолията. А и такава групa няма как да не помогне за вдъхновението ми. А вдъхновениео се вижда най-добре в погледа."

Така започва историята си Кристина, авторката на една от най-вълнуващите любовни истории, които предизвикаха най-много коментари и въздишки.

Независимо какво й е коствало, за да сподели своята не до там прекрасна романтична приказка, Кристина се осмели да я сподели с нас, за да научим нещо от нейния опит.

На редакционната ни поща получихме десетки истории, всяка от тях красива, защото е истинска и от сърце!

Но така или иначе, условия в началото на конкурса гласят - победителят е един, затова Кристина ще получи от нас общо три подаръка - два от тях са осигурени от издателство Колибри - "Биография на глада" от Амели Нотомб и вдъхновяващите спомени на Марчело Мастрояни, а третата е подарък вечеря за двама в JOYA BAR&DINNER на стойност 50 лева!

Мястото е известно със страхотната си уютна атмосфера, а черешката на тортата е сръбският майстор готвач Мики Новакович, известен с гозбите си в цял свят!

се намира на бул. Дондуков 19, а телефонът за резервации е 0878 965 795 , където да запазиш своята вечеря.



Ваучерът за двама Кристина може да получи от редакцията ни на адрес Иван Вазов 42, ет. 2, зад Спортната палата!

ViewSofia започва да празнува своя 4-ти рожден ден от днес 4 ноември до 4 януари, но вместо празненства, ще раздава награди!

40 луксозни подаръка от 40 луксозни марки ще спечелят 40 човека от всички, които до 31.01.2010 ни изпратят едно пожелание от сърце на email: [email protected].

Списъкът с подаръците ще обявяваме всеки ден в следващите два месеца в карето Item of the day! В Пожелай ни нещо от сърце ще споделяме с теб пожелания от наши приятели, партньори и емблематични лица, които са присъствали на страниците на ViewSofia!

Чети ни всеки ден, чакат те големи изненади!
 

More Лица