Следва

Кейт Мос е най-добре облечената жена на десетилетието според Vogue

Да или Не. Плетени чорапи

Вярно е, че тази зима плетивата са в най-добрата си форма и също, че ако нямаш поне един топъл пуловер не си...

Fashion преди 13 години

Вярно е, че тази зима плетивата са в най-добрата си форма и също, че ако нямаш поне един топъл пуловер не си разбрал нищо от страхотната тенденция.

Вярно е, че краката ти трябва да са на топло и че французойките с голите бедра са само пред залите на поредното голямо и бляскаво модно събитие.

И ако Анна Делло Руссо казва, че нищо, в което се чувстваш удобно, не може да е истинска мода, то има и не малко модисти, които смятат точно обратното.

Но все пак, да си оплетеш (или просто купиш) плътни чорапи до коляното или до средата на бедрото и да ги приложиш на практика в града точно така както ги виждаме в ревютата на Michael Kors, Prada или Top Shop, е по-вероятно да не ти се случи, а и 50 процента от нашата редакция не би се осмелила да пробва.

Плетивата този сезон може и да излизат извън концепцията Коледа в планината или ваканция на село, защото от тях сме виждали разкошни поли и красиви аксесоари, но дали чорапите с едра плетка са добра интерпретация на тенденцията?



И защо не след като пуловерът на еленчета се появи в модното шоу на D&G, чорапите от Prada да не могат да станат новия градски тренд?

Всъщност тяхната употреба е доста подвеждаща. Изглеждат страхотно върху краката на моделите, но те оптически увеличават обиколката на прасците и бедрата.



Можеш да ги приложиш на практика само при Michael Kors, откъдето се подават изпод страхотен ботуш.

Но докато не пробваш, не можеш да знаеш със сигурност. И все пак - ще го направиш ли?
 

More Fashion