Следва

Предизвикваме те отново. Дай воля на въображението си. Наградата е голяма!

Приказка за шотландското каре или истории от света на M.A.C.

Шотландското каре е вдъхновявало много велики дизайнери. M.A.C Cosmetics обаче разказа една нова и различн...

Fashion преди 13 години

Шотландското каре е вдъхновявало много велики дизайнери. M.A.C Cosmetics обаче разказа една нова и различна история.

Приказка за шотландското каре – Tartan Tale, с която отбеляза коледните празници на 2010 г. с елегантен, пънкарски, анархичен и eдновременно благороден стил. И да да отпразнува обновения си магазин в The Mall.

На Приказката за шотландското каре се радваха гости и приятели като Ива Екимова, Елеонора Манчева, Мина Кайе, гримьорът Кирил Чалъков, Иво Живков, Гого от „Арлет”, Зоран Коцов и още много други известни личности от шоубизнеса и професионалисти от бранша.

Новата концепция е обновената визия на магазина на M.A.C, която е в синхрон с всички магазини на марката по света. Разбира се, магазинът на M.A.C. остава артистичното ателие на гримьорите професионалисти със своята несравнима гама от продукти.


сн. Яне Голев

Клиентите получават лично професионални съвети за грима, а тези, които търсят повече дискретност, могат да се възползват и от специалната ВИП зона в магазина, където гримьорите на M.A.C. ще се погрижат за перфектната им визия. Магазинът е разположен на място с голяма видимост и е стратегически обособен с логото на марката и визуално анимирани продукти.

М.А.С. Cosmetics
започна празниците със сблъсък на царственост и пънк, разказан от приказка за фантазии. Очарователните герои на М.А.С. с рок визия ни отведоха в свят, който кара желанията да се сбъдват с богато цветните и фантастични грим продукти на М.А.С, вдъхновени от Шотландското каре.

Под прекрасните звуци на цигулката на Pan the Rockstar Fiddler, се сляхме с шотландското и се насладихме на вълшебната история на разказвача – Storyteller.


сн. Яне Голев

В замъкa Glamorа започна празничният Бал на Шотландското каре - Tartan Ball. Приказката е за красивата фея Myfanwy, която е прокълната да живее като простосмъртна, а нейното желание е да отиде на Бала на шотландското каре – Tartan Ball.

Тогава се появява героят Plaid Lad, който знае, че е вече време да даде възможност на Myfanwy да развали магията като й дава козметична чантичка от шотландско каре с три продукта от бляскавата Tartan колекция на М.А.С. – един продукт за скулите, друг за очите и един за устните. Подаръкът за принцесата идва с пожеланието: “Използвай ги разумно”.

More from View Sofia

More Fashion