Следва

Editors' choice - Как започна моята есен

Китарите на Мур

На 8 Септември (Събота) на сцената на Националния Дворец на Културата един от най-виртуозните китаристи на всички времена - Гари Мур...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> На 8 Септември<@SITE_URLstrong> (Събота) на сцената на Националния Дворец на Културата<@SITE_URLstrong> един от най-виртуозните китаристи на всички времена - Гари Мур<@SITE_URLstrong> - ще изнесе уникален концерт! След тримесечно очакване, най-после многобройните български фенове на великия музикант ще го видят на живо у нас! Звездата обещава изключително шоу, в което ще изпълни най-забележителните си хитове, както и много брилянтни блус партии.

Концертът ще започне в 20ч., а самият Гари Мур<@SITE_URLstrong> се очаква да се качи на сцената около 21ч. След шоуто президентът на София Мюзик Ентърпрайсис Димитър Ковачев - Фънки<@SITE_URLstrong> и създателят на група „Турбо” Христофор Захариев – Фори<@SITE_URLstrong> са приготвили специална програма за голямата звезда. Заедно с Гари Мур<@SITE_URLstrong> и компания те ще обиколят най-добрите заведения на София до зори.

Последната новина около Гари Мур<@SITE_URLstrong> е пускането на пазара на двойно DVD издание с най-добрите му изпълнения от ежегодния джаз фестивал в Монтрьо<@SITE_URLstrong>. Записите са от периода между 1990 и 2001г. и включват пет от най-добрите концерти, които виртуозът е изнасял на живо. Сред песните, включени в него, са Midnight Blues, Still Got The Blues<@SITE_URLstrong>, Since I Met Your Baby, Pretty Woman, Parisienne Walkways<@SITE_URLstrong> и много други.

Билетите за концерта на виртуозния китарист в София са на цени от 20 до 50 лв и могат да бъдат закупени от касите на ТикетПро България<@SITE_URLstrong> в цялата страна , билетен център НДК<@SITE_URLstrong>, както и онлайн<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Галерии