Следва

Един есенен ден... Твоят финал на историята

Б като Библия - Б като Блог

Попитай една жена, кое е любимото нещо в гардероба й и тя ще избере това, което е купила преди седмица. Попитай мъж и той ще извади нещо, купено преди 40 години.

Fashion преди 13 години

15-те елемента на всеки гардероб

„Попитай една жена, кое е любимото нещо в гардероба й и тя ще избере това, което е купила преди седмица. Попитай мъж и той ще извади нещо, купено преди 40 години.”

Харесахме селекцията на Style Caster с 15 дрехи, които вероятно вече притежаваш. Тук те са претворени в 15 есенно-зимни аутфита.

Такива идеи винаги са свежи и полезни, защото истината е, че обикновено носим едва 10 % от дрехите в гардероба си. Всичко останало оставаме за времето, когато ще сме по-слаби, навън ще е по-топло или настроението ни ще бъде по-розово.







Дантелени шорти + пуловер



Kомбинацията от дантелени шорти и широк пуловер, която видяхме във fashiontoast, ни плени за месеци, чак до пролетта, когато възнамеряваме да я приложим.

Освен с полувер, дантелените шорти си представяме и с плътни черни чорапогащи и черен топ, заедно с красиво обемно колие да се разхождат върху висок ток на новогодишното парти.

Риза от деним + тренч = <3



Не знаем, дали няма да замръзнеш така в този сняг, но може би с два големи шала и дебели ръкавици няма да имаш проблеми. Иначе, подобен ефект би постигнал, ако замениш тренча с палто.

Хареса ни елегантния вкус на тренчкота и чантата, както и небрежните нотки внесени от ризата и тишърта.

Още подобни идеи ще намериш в The Man's Side.

Сандали с чорапи?! Смееш ли?



Всъщност има толкова много неща в този аутфит, за които се изисква смелост. Като започнем със сандалите Givenchy + белите чорапи, преминем през джинсите TopMan с ластик в края на крачолите и завършим с шала Alice for Temperley, които си е като одеало. 

И все пак визията е мека и ненатрапчива, дори спокойна, нищо в нея не дразни и не идва в повече, може би заради страхотния пуловер Alexander Wang.  Как го прави знае само той и разказва историите си без думи, а със снимки в kate loves me.

Не бъди просто поредното лице във Фейсбук!



Идеята, които харесахме в GIZMODO е свързана с постоянните промени в лицевата книга. Артистът Alexandre Oudin вижда възможност в новия фейсбук профил.

Оказва се, че да разчупиш личната си страница с интересна визия не е толкова трудно. Всичко, което трябва да направиш е да блокираш останалите снимки, на които си тагнат и да качиш снимки в албума си, които са еднакъв размер (абсолютно, до пиксели) и готово. Пробвай.

More Fashion