Следва

Топ 10 на най-добрите материали за месец декември

ReView of the week

След престижната класация 50-те най-красиви българи, в която министър Плевнелиев заслужено влезе сред...

Галерии преди 13 години

Росен Плевнелиев
Сред най-красивите и с най-висок рейтинг


След престижната класация 50-те най-красиви българи, в която министър Плевнелиев заслужено влезе сред най-очарователните български мъже и жени, рейтингът му скочи до небесата и задмина дори народният кумир – вътрешният министър Цветан Цветанов.

Проучването не е наше, а на „Алфа Рисърч", проведено в периода 4-12 декември сред 1002 пълнолетни граждани от цялата страна.

На трето място пък се нарежда другият красавец - външният министър Николай Младенов.

Той продължава да получава положителни оценки за дейността си, но за жалост няма шанс да е сред първенците в класацията, заради присъствието на Калин Врачански и Юлиан Вергов, разбира се!

Но до 25 декември, Коледа, все още има време да обърнеш резултата, така че чакаме те на:
Топ 50 на най-красивите българи

И още по-елегантни са...



Невероятно , но факт – Владо Каразмазов, Гала, Елена Петрова, Калин Врачански и Валентина Войкова станаха бг модни икони.

И така, всичко се случи на официална церемония във „Витоша” Парк Хотел на 15 декември. Най-елегантните българи за 2010 г, така ги определиха журналисти – Елена Петрова, Гала, Валентина Войкова, Калин Врачански и Владимир Карамазов – получиха високия приз “БГ Модна икона”.

Да, така е! Ако не вярваш гледай снимките! Те бяха избрани в класацията на „Fashion Lifestyle Magazine” с главен редактор проф. Любомир Стойков.

В нашата класация на най-добре облечените българи обаче картината е много по-различна, но за нея ще ти разкрием подробности през януари 2011-та година.

Снежно начало на Ski-in & Ski-out сезон в Ястребец Уелнес & Спа





Някои се готвят за почивка на Малдивите по Коледа, други нямат търпение пистите да заработят. Ние сме и за двата варианта, всичко зависимост от обстоятелствата.

А който обича да се спуска от снежни върхове, да знае, че в петък, се откри ски сезoнът в хотел Ястребец Уелнес & Спа в курорта Боровец.

Ски пистата Ястребец 3, която финишира пред самия хотел, е оборудвана със ски влек, който беше открит наскоро. Обновеният ски гардероб Yastrebets Ski School е на разположение на всички гости както на хотела, така и на курорта.

Официалното начало на ски сезона съвпадна с приятни за всеки привърженик на ските метеорологични промени – обилен снеговалеж и отлични условия за зимни спортове.

Ski-in & Ski-out хотелът Ястребец Уелнес & Спа очаква своите гости не само с великолепната зимна гледка към Рила и всичко необходимо за каране, но и с богата релакс и гурме програма.

За децата на разположение е приказна зимна писта за спускане със шейни под надзора на обучен аниматор.

Хайде, натоварвай ските в колата и се приготви за снежни приключения.

Намаляват ни парното.

След всички заплахи за

More from View Sofia

More Галерии