Следва

Да подкрепим още една благотворителна кауза

Да или не - Gaga as a lady

Любимката на папараците взриви очакванията на почитателите си, неизменно почитатели и на неповторимия й...

Fashion преди 13 години

Любимката на папараците взриви очакванията на почитателите си, неизменно почитатели и на неповторимия й стил, появявайки се онзи ден в Париж в страхотно женствен, почти царствен тоалет.

Звездата е там по повод планувания концерт, който бе отложен в неделя заради снежните виелици във френската столица.

На снимките виждаме Лейди Гага в може би най-дамския аутфит, носен от нея изобщо, с дълга до земята копринена рокля в прашно розово, сако с отворена предница и кройка, силно наподобяваща фрак, фантастично, секси и много бляскаво боди, с дупка отпред, защото иначе рискуваше да е скучно, естествено комбинирани перфектно с идиотски кръгли очилца, много в неин стил, както и вечерна чантичка с подчертано винтидж звучене.

24-годишната певица не бе забравила колко е важно косата и гримът да са в кондиция и форма, подходящи за облеклото.



На снимките я виждаме с много светла, почти бяла коса, блед грим, неутрално червило, вежди в тон, една идея драматични. Прическата очевидно също е перфектно съобразена с мястото, на което Гага се намира в момента. Трудно е да си представим по-френска фризура, съгласете се.



Концертът на Гага в Париж е с насрочена нова дата - 23-ти, четвъртък. След множеството перипетии с френските власти, които задържаха камионите с техниката на певицата, арестуваха за кратко двама от нейните придружители и отмениха концерта, сега Лейди каза, че ще направи всичко възможно този път да не разочарова никого.



"Обещавам да ви дам нощта на вашия живот", каза тя и влезе да хапне в прочутия почти колкото нея ресторант "При Андре".
 

More Fashion