Следва

Даян Перне

Ето ни и нас

Момичета, момчета, най-прелестен екип на свата, всичко, което се роди в главите и сърцата ни през последните...

Лица преди 13 години

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за читателите ни.

За да получиш един от тях, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 30.12.2010, а на 4.01.2011 ще изберем 40 наградени с жребий.

Следващите два месеца, всеки ден в каре Подарък на деня ще изваждаме от сандъка с подаръци по един от тези 40, които то съвсем реално можеш да получиш от нас по случай рождения ни ден.

Освен това още 40 скъпи приятели и емблематични лица, които са присъствали на нашите страници, са ни подготвили по едно пожелания, което ще споделяме с теб, за да е по-сладка тортата.

Е, разбира се, ще продължаваме да бъдем бисквитката към кафето ти, глътката мляко в чая и лъжичката мед, която подслажда живота ти!

А последното пожелание идва от най-добрия редакторски екип, този на ViewSofia.
Ето какво си пожелаваме за специалния празник поименно:



Юлия
Момичета, момчета, най-прелестен екип на свeта, всичко, което се роди в главите и сърцата ни през последните четири години и което намери място на любимите виртуални страници носеше във всеки момент по частица от нас! Думите, мислите, точките, запетаите, идеите, грешките, смелостта, риска, новото, традиционното, правотата, различността, вдъхновението, размаха, чувството, емоцията, желанието, страстта, великолепието, хуморът, тъгата, щастието, всичко, което тази медия е, всъщност са нашите мисли и чувства.

Доказахме, че можем. Че когато има цел - няма провал, че увереността е половината от успеха, че търпението е истинска добродетел, че кризата е съзидателна, че когато си истински, няма как да оставиш другите безразлични, че когато даваш - получаваш!

Щастлива Нова Година на всички нас и на близките ни хора!

Честит Рожден Ден, смела и съзидателна редакция, здраве, късмет и хиляди още по-добри идеи през идните дни! И банери, естествено!

Гергана
Трудно ми е да кажа онова, което заслужаваме да ни се случи в няколко реда... Но не бих искал да пропусна да благодаря на най-добрия редакторски екип, с който имам удоволствието да работя, за това, че умее да разпознава смелото от кича, сериозното от смешното, красивото от показното и че всеки ден ме учи на нещо ново и заедно с кроасана и кафето сутрин (първото до сега беше строго пазена тайна) ме зарежда с енергията и вдъхновението, необходими за един пълноценен работен ден.

Благодаря ви, че се изслушваме един друг, че заедно се радваме на индивидуалните успехи на другия, че можем да си казваме истината в очите, че не пропускаме нито едно „браво”, когато е заслужено.

Искам догодина да имаме онова, за което всеки ден се трудим – удоволствието на пет пъти повече потребители да разгръщат всекидневно страниците на ViewSofia!

Мария
С ето тези четиримата прекарвам повече време, отколкото с всеки друг човек на планетата и знаете ли, не бих ги заменила за никои други четирима.

Те умеят да се смеят най-сладко, да огладняват винаги едновременно и никак да не са солидарни към диетата на ближния - важно качество, което възпитава силна воля у другия - държат винаги да знаеш, когато си хубав и никога не крият завистта си, щом попаднеш на поредната шопинг находка. Винаги имат време за още една идея, един виц и половин лична драма и т.н.

Мога да ви разказвам защо ги обичам от тук до луната, но това заради което ги ценя най-много, е жадният блясък в очите на всеки един от тях като на малко дете, което попива всяко движение на света около себе си. Пожелавам на всички тях и на себе си само този блясък да не изчезва, а на теб, мили мой - да откриеш своите незаменими четирима.

Антония
Когато нещо започва, се заражда надеждата да бъде по-добро, по-силно, по-топло, по-положително и по-стилно! Затова първо съветвам целия екип на ViewSofia да закърми 2011 г. с емоция, силни чувства, желания и разкош! За да може идната година да донесе на всеки в личен план лесно случващи се хубави неща, енергия и здраве! Тогава и гнездото на нашите идеи, наречено ViewSofia, ще бъде заредено с още повече креативност, ръст на потребители, фенове и ежедневни ексклузивни материали.

Пожелавам на ViewSofia освен титлата „най-четен лайфстайл сайт” от Gemius да продължи да катери стълбата до топ 3 на сайтовете в България! Пожелавам рекламодателите ни (това са над 80 % от всички на пазара) да умножат бюджетите си за интернет и да продължават да търсят само най-доброто за техните рекламни кампании. А на всичките ни почитатели – да не губят удоволствието да имаш стил! Щастливо посрещане на новата 2011 г.!

Иван

Пожелавам на всички мили и ужасно талантливи хора, които правят това страхотно онлайн пространство възможно, да се развиват прогресивно и да не спират да търсят, питат и отговарят. Да се стремят към перфекционизъм и да обичат това, което правят.

Желая на всички нас да се сбъднат поне половината от пожеланията, които получихме от приятели, познати и читатели на сайта.

И не на последно място, пожелавам повече толерантност и красиви хора по аристократичните улици на столицата.

More Лица