Следва

Венета Харизанова се омъжи

Момче е бебето на Орландо Блум и Миранда Кер, Виктория и Дейвид чакат четвърто дете

Повече от прекрасен новогодишен подарък за един от горещите холивудски сърцеразбивачи – съпругата на Орландо...

Лица преди 13 години

Повече от прекрасен новогодишен подарък за един от горещите холивудски сърцеразбивачи – съпругата на Орландо, прелестният модел на Victoria’s Secret Миранда Кер е родила момченце в четвъртък в болница в Лос Анджелис. С нея са самият Орландо и родителите й.

Двадесет и седемгодишната Миранда и тридесет и тригодишният Блум вдигнаха тайна сватба през юли 2010г., а месец по-късно обявиха и че очакват първото си дете.

Красавицата разбрала, че е бременна по време на снимките на рекламна кампания в Париж, когато внезапно й прилошало.

Двамата влюбени изненадаха медиите и папараците, като отказаха да разберат предварително пола на бебчето.

Самата Миранда обяви, че иска да се фокусира изцяло върху семейството и майчинството, понеже винаги е мечтала за подобна важна стъпка. Г-жа Блум неведнъж споделя, че не кариерата, а семейството са нейният живот.



Топ моделът разкрива и за какво мечтие в бъдеще – китна зеленчукова градина, хамак и къща, захранвана със слънчеви батерии.



Сред плеядата известни скорошни и бъдещи майки ще се нареди пак Виктория Бекъм, която чака четвъртото си дете през това лято. Информацията е потвърдена от говорителя на двойката.

Футболната суперзвезда Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория имат трима сина, Бруклин на 11 години, Ромео на 8 и Круз на 5. И трите деца били много развълнувани, че ще имат ново братче или сестричка.

Ако е момиченце, целият моден свят ще получи истинска икона в бъдеще. Ако е момче, Виктория ще е сред най-обгрижваните майки и съпруги - безспорно!
 

More Лица