Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Питай ме, питай ме. Помогнете ми да намеря официална мъжка шапка

Отново в помощ на читатели и приятели, този път на лов за най-добрата мъжка шапка. Причината е едно...

Fashion преди 13 години

Отново в помощ на читатели и приятели, този път на лов за най-добрата мъжка шапка. Причината е едно телефонно обаждане в редакцията на ViewSofia. Ето накратко неговото съдържание:

Здравейте,
Търся ви по един специален повод – трябва ми официална мъжка шапка, но за съжаление навсякъде където проверих в София, по-специално бутиците за мъжка класическа мода, навсякъде ми казват, че не правят шапки. Не знам къде и как да търся, затова моля вас да ми помогнете да намеря подходящата.


Здравей, мила Х…
За съжаление в София няма много специализирани магазини за официални мъжки шапки, а там където и ние проверихме по стандартните бутици или вече са изчерпани или просто не предлагат официален вариант.

В търсене на идеалната мъжка шапка, която да служи за официални събития обаче, на помощ ни идват онлайн магазините, затова се постарахме да намерим няколко предложения, които се надяваме да ти допаднат.

Бомбето е за много официални случаи, затова често е в черно, съчетава се със смокинг или някакъв друг елегантен костюм задължително с вратовръзка, а отгоре класическо мъжко палто до средата на прасеца.
В онлайн шопинг магазина Hats and Caps харесахме класическо мъжко бомбе, което ще служи на притежателя си за всички специални поводи оттук нататък.


Купи онлайн>>

Eто и един вариант, който момичетата могат да вземат на заем oт Asos.


Купи онлайн>>

От любимото място на мъжете Luisaviaroma пък избрахме няколко добри алтернативи на класическата шапка за мъже, които предпочитат класическо мъжко палто или сако пред парката например:


Anthony Peto, Anthony Peto, Costume National

Един от най-достъпните сайтове онлайн е Asos.com. Там харесахме най- много артикулите, които ти предлагаме. Цените им са достъпни, варирайки от 30 до 50 британски лири.


Bailey of Hollywood Tino Centre Dent Trilby, Bailey Of Hollywood Branded Porkpie Hat.

И още:

http://www.asos.com/Brixton-Hats/

http://www.asos.com/Ben-Sherman/

http://www.asos.com/Brixton-Hats/

http://www.asos.com/Ben-Sherman/

Ben Sherman, Bailey of Hollywood и Brixton предлагат няколко изискани варианта, които обаче могат да се съчетаят и с нещо ежедневно, за да пречупят градската визия.

Надяваме се, че сме успели да те насочим към правилното място в онлайн джунглата, а ако някой друг има още по-добри предложения, може да ги сподели в коментарната форма.
 

More Fashion