Следва

Breathtaker: Риза като от старите ленти

TeenViewSofia ще превърне Пепеляшка в принцесата на бала

Има моменти в живота на всеки, за които се подготвяме дълго, старателно и с огромен трепет....

Fashion преди 13 години

Има моменти в живота на всеки, за които се подготвяме дълго, старателно и с огромен трепет.

Точно такъв е първият ни бал. Онзи, абитуриентският, с който слагаме точка на един цял период от живота ни – ученическият и полагаме началото на едно ново, често неясно, но очаквано многоточие.

Така започва посланието, което отправя към вас, млади госпожици, TeenViewSofia, за да сте перфектни на абитуриентския си бал. Да сте естествени, красиви, умни, деликатни, млади, да сте стилни, да ухаете на момичешка прелест.

Защото Teen View Sofia за пореден път, освен верен приятел, ще се опита да ви бъде и гид в дебрите на модата, стиловете, тенденциите и всичко онова, което ще се появи под формата на питанка в ума ви, докато се стараете да постигнете неповторимост, уникалност и блясък.

Екипът на най-младия по дух, но най-зрелия по идеи и професионализъм тийнейджърски сайт у нас, и една от най-атрактивните български модни дизайнерки НЕВЕНА (NEVENA) ви предлагат да извървите пътя към мечти.

Една от тези разкошни рокли може да е ваша, а освен нея, ви чакат още разкошни награди – прическа, грим, маникюр и педикюр, почистващи процедури за лице, луксозно бельо, обувки и чанта – все неща, които превръщат Пепеляшка в необикновена принцеса!

Как да участвате в уникалния конкурс на TeenViewSofia, разбери с пълни подробности ето тук>>
 

More Fashion