Следва

Училище по изкуства Випуск 2011

Беилис

преди 13 години

От 1-ви март най-продаваният крем ликьор в България – Baileys – предлага ново изкушение - Baileys Coffee. Новата напитка съдържа всички естествени съставки, познати ни от Baileys Original – прясна млечна сметана, качествено ирландско уиски и шоколад, в комбинация с истинско кафе от сортовете Робуста и Арабика.

Крайният резултат е истинско удоволствие за сетивата, което съдържа мекия копринен вкус на Baileys, надграден с богатия и плътен вкус на печено кафе.

Специално проучване показва, че често Baileys се поръчва заедно с кафе. Много от потребителите на напитката споделят, че дори смесват двете напитки. И така, в отговор на все по-разрастващата се световна култура на пиене на кафе напитки се появява идеята за новия Baileys Coffee. У нас Baileys с вкус на кафе успешно допълва семейството на Baileys, което включва още Baileys Original и Baileys с вкус на шоколадова мента.

Въпреки че на превъзходния вкус на Baileys се наслаждават както жените, така и мъжете, Baileys остава любимата напитка на нежния пол. Затова Baileys с вкус на кафе се пуска в продажба в типично женския месец март като неустоим подарък за всяка жена. А всеки закупил бутилка Baileys в периода 1-ви март – 30 април, има шанса да спечели ваучер за шопинг на стойност 200 лв. в една от най-известните международни вериги за дрехи, ваучер за козметика за 100 лв, или билети за кино за четирима. Най-голямата награда за първите, изкушили се да опитат Baileys с вкус на кафе пък е спа уикенд за двама.

 

More from View Sofia

More