Следва

Софийски потайности - "Фритьоф Нансен"

Шведският хаус мафиот AXWELL на българска територия

YALTA CLUB с гордост представя създателя на едни от най-експлозивните денс-хитове на всички времена – членът на великолепната четворка...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> YALTA CLUB<@SITE_URLstrong> с гордост представя създателя на едни от най-експлозивните денс-хитове на всички времена – членът на великолепната четворка SWEDISH HOUSE<@SITE_URLstrong> MAFIA – самият AXWELL (Аксуел).<@SITE_URLstrong> Отдавна чаканата му поява в Yalta <@SITE_URLstrong><@SITE_URLa>ще затвори кръга на четиримата шведи от хаус-мафията. До момента другите трима: Eric Prydz,<@SITE_URLstrong> Steve Angello Sebastian Ingrosso<@SITE_URLstrong> направиха невероятни партита в клуба. Единствено Axwell <@SITE_URLstrong>все още не се бе появил на територията на най-класното място за хаус в България. Но това ще се случи на 12 октомври, в петък.

Ако на някого името Axwell <@SITE_URLstrong>не говори нищо, нека си пусне която и да е радио-станция или музикална телевизия и няма как да не чуе някой от завладяващите му хитове. С влизането в новото хилядолетие, той предложи на света такива тракове като „Burning”<@SITE_URLstrong> (2002 г.) в колаборация с Robbie Rivera<@SITE_URLstrong> и участието на певицата Suzan Brittan; „Feel The Vibe” (2004г.)<@SITE_URLstrong> с вокалите на Errol Reid, реализиран година по-късно и в нова версия ‘Feel The Vibe ('Til The Morning Comes)’<@SITE_URLstrong> от Ministry Of Sound <@SITE_URLstrong>с вокалите на прочутата Tara McDonald<@SITE_URLstrong>. А през 2005та Axwell<@SITE_URLstrong> ни подари вселенския хит ‘Watch The Sunrise’<@SITE_URLstrong>, в който вокалите се изпълняват от Steve Edwards, чийто глас звучи в не един и два хита на звездите Cassius и Bob Sinclar.

Първият досег на Axwell<@SITE_URLstrong> с музиката е на 9-годишна възраст, когато започва да свири на барабани. Скоро открива света на музикалния софтуер и не става от компютъра, докато връстниците му се шляят безцелно по улиците. Самообразова се да борави с компютърните програми и да свири на кийборд. Така усилената му работа започва да дава плодове в късните му тийнейджърски години. Първите му реализирани тракове са в стил ейсид техно, направени под псевдонима Quazar<@SITE_URLstrong>.

More from View Sofia

More Галерии