Следва

Страданията на младия Гюнтер Грас

Маратон зад пулта

Danny Howells се завръща триумфално в Yalta Club на 19 Oктомври, след като през пролетта напълно плени сърцата на клубните фенове у...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Danny Howells<@SITE_URLstrong> се завръща триумфално в Yalta Club<@SITE_URLstrong> на 19 Oктомври<@SITE_URLstrong>, след като през пролетта напълно плени сърцата на клубните фенове у нас. От последната си поява в клуба до предстоящата му изява, той успя да обиколи през лятото на настоящата година най-престижните денс фестивали в света. Hernan Cattaneo<@SITE_URLstrong>, който презентира новата си двойна компилация Sequential Vol.2<@SITE_URLstrong> на едно от морските партита на Yalta, включи<@SITE_URLstrong> микса на Howells <@SITE_URLstrong>към “Smooth Drive” <@SITE_URLstrong>на Marco Bailey<@SITE_URLstrong> в първия диск от селекцията си.

Кариерата му на ди-джей започва с Bedrock Night<@SITE_URLstrong> в родния му Хейстингс<@SITE_URLstrong>, за да стигне до Ню Йорк – град<@SITE_URLstrong>, в чиито клубове Danny<@SITE_URLstrong> е правил рекордни по дължина сетове. През 2002 стартира месечното му резидентство в Arc Club в Голямата Ябълка<@SITE_URLstrong>. Всъщност клубът престава да съществува през април 2004та, но в последната му нощ, двамата резиденти - Danny Tenaglia и Danny Howells<@SITE_URLstrong> правят незабравим маратон зад пулта, който продължава повече от десет часа. Неслучайно той е поставян в топ 20 на DJ Magazine<@SITE_URLstrong> три поредни години, а общо осем години се е подвизавал в топ 100 на същото престижно издание<@SITE_URLstrong>. Причината е, че стилът на Danny има онова уникално увличащо звучене, описвано като "дийп-секси-фючъристик-тек-фънк-хаус",<@SITE_URLstrong> и именно това е звученето, което разтърсва дансингите по целия свят и задоволява и най-капризната клубна публика.

В нощта на 19 Октомври в модерното пространство на Yalta CLUB<@SITE_URLstrong>.

More from View Sofia

More Галерии