Следва

Как го прави тя – Мишел Лами

Смел ли е той? Мъжът в Just Cavlli пролет-лято 2011

Денимът, питонът, животинският принт и симпатичния кич винаги са били запазената марка на лейбъла Just Cavalli...

Fashion преди 12 години

Денимът, питонът, животинският принт и симпатичния кич винаги са били запазената марка на лейбъла Just Cavalli, но често сме по-склонни да приемем изобилието от ексцентрични елементи повече в дамския гардероб, стига да са правилно стилизирани и на място.

Тъй като мъжката линия Just Cavalli вече ще бъде и у нас, с идването на пролетната колекция на бранда в наскоро открития бутик, се запитахме дали обаче сме склонни да приемем мъжа така, както дизайнерите на марката го предпочитат – в деним отгоре до долу, с много детайли като капси и ефекти с цветовете, аксесоари и пищност.

Ясно е, че тенденцията деним е безпощадна от няколко сезона и може да те облече от глава до пети, а и в подходящите цветове джинси е страхотна дори и за работната седмица, но как бихме възприел момчетата?

Всъщност тук в колекцията идеята е, че вдъхновението идва от различни летни дестинации като Стромболи и Малибу, но дали по нашите курорти изобилието от капси би се възприело добре? Може би, ако успее той умело да подбере отделните елементи като ги съчетава с по-семпли неща. Като например – нямаме нищо против джинсите с кръпки, но ефектът на Cavalli би бил малко приглушен в комбинация с обикновен бял или друг едноцветен тишърт. Или пък дънковата риза, в комбинация с изчистени откъм детайли къси дънкови панталони.

И все пак, ти ще кажеш - да си позволи или не мъжът да бъде малко по-смел в пролетните тенденции?


 

More Fashion