Следва

Миглена Ангелова е на път да се сдобие със съпруг номер 5

Кой би направил това!? Майка слага ботокс на 8-годишната си дъщеря

И тук не става дума за това, че някой пластичен хирург размахва своята теория, че жените трябва да са непременно...

Лица преди 12 години

След това видео, посланията на д-р Енчев ни се сториха просто забавни рекламни постове.

И тук не става дума за това, че някой пластичен хирург размахва своята теория, че жените трябва да са непременно тунинговани, за да имат късмет в живота, защото трябва да се храни от нещо, а за майка, която слага ботокс на малката си дъщеря като превантивна мярка за бръчките, с които ще се сдобие малката Бритни някой ден. И защо, може би защото един ден на малката хубавица няма да й се налага да работи.

Така гордата от постиженията си мама Кери се похвалила пред "Добро утро, Америка", че научила за тази практика от други майки, които също подлагали децата си на тези процедури, и то у дома.

Въоръжената със спринцовка и игла американка твърдо повярвала в идеята, че 8-годишното момиченце един ден ще бъде красавица неземна, благодарение на своята обичлива майка, дори е документирала цялата процедура с фотоси.

В предаването, младата Кери не признава откъде намира ботокса, който слага на дъщеря си, но ясно съзнава защо го върши.

Една супена лъжица от този токсин е достатъчна, за да изтрови почти цялото население на Централна Европа и дозата трябва да бъде определена много внимателно от лекар.

Инжектираният ботокс парализира именно мускулатурата, благодарение на което бръчките изчезват.

Потресавщите кадри и признанията на майката, че прави подобни процедури на малкото си момиченце, ни напомнят, че идеалът за жена на д-р Енчев живее навсякъде по света, но по-добре да го срещаш на билборд, отколкото да живее в дома ви.

More from View Sofia

More Лица