Следва

Breathtaker: Минимални детайли с максимален ефект от Chloe

Да или не на роклята на Stephen Sprouse, носена от Джована Баталия

Тази седмица любимата ни Гаранс Доре споделя впечатления под формата на снимки и текст от престоя си по време на фестивала в Кан...

Fashion преди 12 години

Тази седмица любимата ни Гаранс Доре споделя впечатления под формата на снимки и текст от престоя си по време на фестивала в Кан.

Така попаднахме на снимката на модния редактор Джована Баталия в изумителната винтидж рокля на Stephen Sprouse по време на благотворителната гала вечеря Amfar, в която сме сигурни, че е спряла дъха на всички присъстващи, както спря нашия само докато гледаме снимките.

Но взирайки се в Джована в тази пола с две подплънки отпред, освен "Уау, прекрасна е!" в съзнанието ни изникна и още една мисъл - дали ако бяхме видели българска поп фолк певица със силиконов бюст зад подплънките, бихме реагирали по същия начин?!

Истината е, че вероятно критиката ни нямаше да е положителна, заради пошлостта, с която би била носена подобна рокля от местна звезда. В Джована виждаме фина грация и огромен ненатрапчив сексапил, докато върху тялото на Андреа, например, бихме прочели само "порно".

Ти какво мислиш по въпроса?
 

More Fashion