Следва

„Вътрешната страна на вятъра”

Двама велики в събота вечер

Jean Claude Ades (Жан Клод Аде) и Kurd Maverick (Курд Маверик) ще бъдат в Yalta Club на 26 Oктомври. Първата им обща черта е...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>
Курд Маверик<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Jean Claude Ades<@SITE_URLstrong> (Жан Клод Аде) и Kurd Maverick<@SITE_URLstrong> (Курд Маверик) ще бъдат в Yalta Club на 26 Oктомври.
Първата им обща черта е, че и двамата днес живеят в Германия, но не са от немски произход.

Второто общо между Кurd и Jean Claude е, че и двамата вече са оставили в историята на комерсиалната музика незабравими хитове. Връщайки се четири години назад във времето ще си спомним експлозивното парче на Ades “I Begin To Wonder” с гласа на Dannii Minogue, което атакува топ 5 на всички световни класации. Тракът му “Someday” с вокалите на Niki Haris (помним я от “Snap”, а сега е бек-вокалистка на Madonna) излезе под знака на собствения му лейбъл “Swings Records” и бързо се превърна в клубен химн.

Kurd Maverick<@SITE_URLstrong> е автор на два от големите хита на миналата година – „Love Sensation” и „The Rub”. Pete Tong избра „The Rub” за Essential New Tune и само седмица след това парчето предизвика тотален фурор на всички дансинг в Маями по време на Зимната музикална конференция в града (Miami Winter Music Conference). Абсолютно същата е и съдбата на „Love Sensation 2006” и се оказва, че за първи път в историята на култовия Essential New Tune се случва така, че два различни трака от един и същи създател се появяват в селекцията на Tong две последователни седмици.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>
Жан Клод Аде<@SITE_URLstrong><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Ако погледнем към листа с ремикси на единия и на другия, при Ades няма как да не ни се набие на очи заглавието „Don’t Cha” на Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes<@SITE_URLstrong>. А едни от най-забележителните ремикси на Maverick са "Lovelight" на Robbie Williams, "Take Me Back To Your House" на Basement Jaxx и <@SITE_URLstrong>"Everybody Movin” на Bob Sinclar.

Веднага след появата си в Yalta, Jean Claude Ades <@SITE_URLstrong>заминава за партито на EUROPEAN MTV AWARDS<@SITE_URLstrong>, което ще се състои в Мюнхенския клуб “Pacha”. Той е чест гост на подобни събития и бе избран от Giorgio Armani за ексклузивния ди-джей на модното му шоу в Берлин. Изборът на дизайнера не е никак случаен, като се има предвид, че самия Ades се признава за същински роб на модата.

Гостуването на Jean Claude Ades<@SITE_URLstrong> в Yalta Club<@SITE_URLstrong> e част от световното му турне по представяне на чисто новата му компилация "Live Fast die Beautiful"<@SITE_URLstrong>.
И Kurd Maverick има какво ново да ни пусне – компилацията му DIRTY SOUTH & KURD MAVERICK, излязла на 30 Юли.

На 26 Oктомври в Yalta Club ще имаме шанса да открием същинските прилики и разлики между Jean Claude Ades и Kurd Maverick.

More from View Sofia

More Галерии