Следва

Дневниците на розовите обувки

Лятото в гардероба на Мис Русе Адриана Секуличка

Безкрайно симпатична и в изключителна форма, Мис Русе 2010, Адриана Секуличка, дойде в редакцията ни с три ...

Fashion преди 12 години

Безкрайно симпатична и в изключителна форма, Мис Русе 2010, Адриана Секуличка, дойде в редакцията ни с три размера куфари, в които призна, че е успяла да събере само най-емблематичните елементи от гардероба си.

Нейната история на Мис обаче не прилича на никоя друга, защото след като получи короната в местния конкурс, тя достойно се отказва от нея. Причината е в няколкото хиляди ентусиасти във Facebook, които открито се обявиха срещу нея. Това Адриана преодолява тежко, но решава, че ще насочи цялото си внимание към обучението си по журналистика в Нов български университет и ще забрави за миналото.

Година по-късно – косата й от черна, става червеникава, кожата й е равномерно изпечена, ходи редовно на фитнес и сред приятелите й са Мис България 2009 Антония Петрова и лъвът на светските прояви Евгени Минчев.

И въпреки че вече не носи заветната титлата Мис, с началото на астрономическото лято, ще те запознаем с едно смело момиче, за което все още се говори с интерес.

Какъв е стилът и какви тайни крие в гардероба си Мис Русе, се опитахме да разберем от нея и толкова се увлякохме, че прекарахме в сладки приказки с нея целия ден.

Разделихме ти я на две порциии, ето първата:

V.S. Покажи ни какво си ни подбрала от гардероба на Мис Русе. Много сме любопитни!
Адриана: Много от нещата в гардероба ми, особено роклите, са ми по поръчка. Предпочитам да си ушия нещо, вместо да го купя от магазина, така поне знам, че е уникално. Не само бабите ходят на шивачки, и аз го правя, защото се убедих, че често търся в магазина неща, които си представям в ума си, а трудно се намират сред еднотипната конфекция. И не обичам, когато някой има същата рокля или блуза като моята. А и в шиенето има нещо друго – изненадата, че винаги може да излезе много по-интересно, отколкото си го очаквал.



Ето тази кафявата рокля например си я уших за рождения ден тази година. Знаех само, че искам да е от шифон, много обичам шифон! Останалото се случи в движение. Само не знам кога пак ще я облека.

Синьо-черната мини рокля пък беше съвсем различна първоначално - цялата беше денимена и беше по-дълга. Отидох уж само да ми я стесняват, а я промених изцялата - махнах долната част и сложих черен тюл, после и тези капачета отгоре.

V.S. А тази сивата рокля, много е елегантна, откъде е?
Адриана: От H&M. От H&M и Zara обикновено най-често си пазарувам. С нея бях на кастинг в „Шоуто на Слави” за водеща на „Lord of the chefs”. Много е елегантна, въпреки кожата.



Бежовата рокля с перата пък ми е от Zara. Взех я уж да имам нещо по-елегантно и така и не я сложих.

V.S. Освен роклите, какво още преобладава в гардероба т
и?
Адриана: Дънки. Повечето ми дънки също са от Zara и H&M. Тези черните, с които съм сега, даже ги имам в два чифта. Когато много си харесам нещо, си го купувам по няколко пъти, понякога дори в еднакви цветове. Така, да имам…



V.S. Имаш ли страст по луксозните марки?
Адриана: Нещо ако много ми харесва, не гледам цената. Тръгна ли да търся етикети, значи не ме е грабнало толкова. Много харесвам Versace и Armani и когато имам възможност, си пазарувам и от тях. Преди време живях 4 години в Барселона при родителите ми и ходих много често в един аутлет - казва се la roca и се намира малко извън града в едни малки къщички. Всичко има, каквото се сетиш - от по-луксозни до съвсем обикновени марки и е грамадно! От там си купих този розовия топ Versace. Нося го с един черен панталон с висока талия. Не си падам по vintage дрехи обаче. Не е по моята част.



V.S. Виждаме три чифта обувки – това ли са топ три в гардероба ти?
Адриана: Да може да се каже. Тези кафявите Bershka са ми любимите за шофиране. Имам ги в черно и още в бежово, много са ми удобни.



Сините с тънките каишки са VJC и пак са ми от аутлета в Барселона. Тези дантелените пък само от витрината ги видях и веднага усетих, че са моите.

V.S. Чантата при теб каква е – малка, голяма…
Адриана:
Най-много обичам малки чанти но нищо не събирам в тях! За това или си нося големите или оставям повечето неща в колата. Не излизам без телефон и парфюм, останалото мога и да го оставя някъде.



V. S. Този клъч, който ни показваш, какво му е специалното.
Адриана:
Този клъч с пеперудката е от Miss Sixty, много ми харесва, но не помня дори да съм го ползвала, толкова е малък!



V.S. Какво бижу добавяш непременно към аутфита си?
Адриана:
Аз не нося много бижута. Много обичам дървени, а по елегантните са ми само за вечер. Като тази гривна и колието например.

V.S. И тъй като е лято, готвиш ли се за ваканцията и какво ще сложиш в най-големия куфар?
Адриана:
Когато тръгна на почивка, взимам всичко. Все едно няма да се върна – пресата ми за коса, зарядното за телефона, обувките… всичко, всичко! За мен един средно голям куфар побира багаж за два дни, не повече. Затова обичам летните ваканции, освен заради морето, и заради това, че дрехите ми заемат по-малко място.

Следва продължение...

Какво още ще сложи в летния си куфар Мис Русе, как е преживяла абдикацията и какви са нейните ключови елементи в съблазняването, чети отново в петък.
 

More Fashion