Следва

Петъчна доза СЕКС

Хванаха Азис с жена. Или поне така изглежда

Странен папарак, предла странни пикантни фотоси на сайта blife, на които много ясно се вижда, че в леглото на поп...

Лица преди 12 години

Странен папарак, предла странни пикантни фотоси на сайта blife, на които много ясно се вижда, че в леглото на поп фолк артиста има жена. Може би това нямаше да не шокира толкова, ако точно преди дни не бяхме видели а Азис с грим и изрязано деколте.

Туристът, чието дело са тези кадри, си почивал в 5-звезден хотел на Слънчев бряг, когато точно насреща му се озовал интересен гражданин с жена в леглото. Нащракал ги хубаво и ги пуснал в интернет.

Девойката, с която Азис е спипан била 19-годишна и се казва Галя, изявявала се като модел. Тази година дори е спечелила конкурса "Мис Стара Загора" в родния си град и смятала да участва и на небезизвестния конкурс "Мис Плеймейт".

Според същия турист, автор на снимките, Кралят на фолка е изкарал три дни в компанията на младата жена. Още първата нощ в хотела от стаята на певеца се носели страстните стенания на момичето, твърди анонимния фотограф. Баби германки дори подали оплакване на рецепцията срещу шумове, които се разнасяли от стаята на Азис и неговата половинка.



И все пак, като знаем на какво са способни ексцентричните звезди, за да задържат вниманието върху себе си, сме склонни да се съмняваме в правилно ориентирания сексуален живот на Азис. Но кой знае!
 

More from View Sofia

More Лица