Следва

Подгласнички

Елен и Александър

null

преди 12 години

Елен и Александър не са съвсем млада двойка (особено възрастово погледнато), но определено са гореща - медийното внимание около тях не намалява, а напротив.

Почти всеки съюз, в който има подобна разлика в годините на двамата, се смята за скандален, но при героите на нашата статия не само 25-те години в полза на Александър са причината.

Тя по скоро се крие в брака, по-точно бившия брак с майката на двете му деца. Съюзът им продължавал вече повече от двайсет години, преди бизнесменът да гледа предаването, в което бъдещата му половинка обявява, че търси партньор и знае точно какво иска.

Е, явно Александър е сметнал, че притежава нужните качества (както стана ясно, той също така смята, че може да притежава и всяка жена, която поиска) и дълго и настоятелно издирвал красавицата, докато тя финално склонила да се видят.

За предишния любовен живот на Елен не можем да кажем нищо сигурно, но можем да споменем, че тя не за пръв път е забърквана в афера с по-възрастен мъж - преди време медиите гръмнаха от новината, че наградата, която тя получи за ролята си във филма „Шивачки”, се дължи на интимността й с режисьора му Людмил Тодоров. Тази мълва остана недоказана, но оттогава младата актриса е недолюбвана от своите колежки.

Продължава да е недолюбвана и сега, когато отново витаят слухове за амплоато й на водеща в предаването Lord of the Chefs, осигурено й от нейния любим с цел придобиване на професионално самочувствие и убиване на времето.

Твърди се, че тя е получила и друг скъп подарък от него, а именно нови гърди и устни. Не се наемаме да гадаем вярно ли е това или не, особено по отношение на устните, другото е съвсем очевидно, но че е налице промяна в имиджа й в посока новопридобит вид на скъпо подържана жена, е факт.

Александър и Елен дълго се опитваха да опазят отношенията си от медиите, но след като се появиха заедно на Руския бал, продължиха стремглаво да се разкриват, първо пред списание Ева, а последно и в предаването „Търси се”.

Изненадващо за всички, самият Александър не се посвени публично да защити любовта им, взимайки участие и в двете им "сериозни" медийни появи.

Повдигайки завесите на личния си живот, те признават, че гледат в далечна перспектива на връзката си и че идеята да имат дете не им е чужда. Забелязваме, че двамата изглеждат влюбени и хармонични и се надяваме убийствената ревност, от която Александър си призна, че страда, да не стане причина за бързото разпръскване на розовите облаци над главите им.

 

More from View Sofia

More