Следва

Най-доброто от седмицата на модата в Берлин пролет-лято 2012, част II

Summer report: Най-горещите бански на лятото в 25 предложения, на които едва ли ще устоиш

Освен че най-много обичаме...

Fashion преди 12 години

Освен че най-много обичаме през лятото да планираме (обсъждаме) всеки уикенд извън града и всяка свободна седмица на морето с приятелки и върху чаша студен коктейл, другото ни любимо занимание е да избираме подходящ бански за всеки един от тези случаи.

Защото банските са основно женско право. Те са непреходен фактор към женствеността и колкото повече имаш, толкова повече искаш.

Всяка една може да разкаже поне по една история за приятелка, която отива на море с толкова чифта, точно колкото дни са отделени за морето. А понякога това сме просто ние, но не го признаваме, нали?

Това лято ще те изкушим с много цветни предложения, без разбрира се, никаква изненада. Цветът това лято е задължителен, а ние горещо ти препоръчваме да не избираш само един, а да наблегнеш на многоцветните геометрични или флорални принтове.

Ако питаш за топ формата на лятото - казваме съвсем тихичко, че горнището е с почти права форма от една единствена част и с къдрици в горния край (снимки 1 и 5). Сещате се, с онова леко ретро излъчване, но с много секси чар.

Иначе, можеш да избираш сред 25 невероятни предложения под всякакви форми. Готова ли си за плажа?
 

More Fashion