Следва

Кралски одежди

Как го прави тя: Анна Дело Русо

"Моите 4000 чифта обувки - Аксесоарите повдигат духа ми."

Fashion преди 12 години

Анна Дело Русо е главен редактор и креативен консултант на Vogue Япония и освен това една от най-значимите жени в културата на уличната мода в момента. Популярна е с типично италианските пищност и блясък във визиите си, с огромната си колекция обувки и аутфитите свалени директно от подиума.

Обичаме Анна, защото има смелостта да е винаги на ръба на кича и дори крачка зад него, заради винаги греещата й усмивка и заразителната любов към модата, която носи. А ето ги й 10-те неща, които й помагат да бъде винаги такава:

Моята колекция от бижута
- Това е единственият момент, където добавям лично отношение в стила си, защото нося само аутфити от ревюта. Така че, колкото по-бляскави са, толкова по-добре.

Моите 4000 чифта обувки
- Аксесоарите повдигат духа. Разбирам, че съм депресирана, когато ми липсва желание да се облека. Тогава имам нужда от моден душ, който постигам с аксесоари.

Моите лакове YSL - Number 1 RED за пролетта. Number 2 RED –кърваво червено за зимата. Number 9 Red-Orange – с дух на 70-те за лятото.

Украшенията ми за глава – Ами, обичам да прекалявам!



Банските ми костюми и шапка Speedo/Comme des Garçons и огледални очила - Плувам всеки ден. Потапям се във водата, за да освежа мислите си, да измия параноята си, да приглуша страховете си. Обичам да се впускам в нови преживявания със смирение и преданост.

Дюшекът ми за йога –
Йога е философията ми за живот. А, ако се питате, какво е общото между йогата и модата, ще отговоря, че и двете са езици на подсъзнанието.

Къщата ми в провинцията, наречена Villa Villa Colle – Отглеждам био-органична храна, пия прясна вода и живея на слънце. Вилата е перфектна за старт на безкрайно лято.

Моят Blackberry, с които съм в Twitter всеки ден – по време на седмиците на модата, споделям любовта си към ревютата най-вече там.

Любимата ми книга „A Wonderful Life” на Слимс Аарънс.



Любовта ми Cucciolina – кучето на Анна.

 

More Fashion