Хороскоп: ��������������

1 май - 31 май 2022

Козирози, Слънцето в земния Телец до 20 май ви дава настроение да се насладите на живота и да отделите време да се отпуснете. Време е да се отдадете на любимите си хобита и други дейности, да си направите романтична почивка или просто да се измъкнете от всичко ежедневно. Нямате нужда от извинение, за да се забавлявате. Вместо това просто правете всякакви неща, които ви кефят. 

Голямата новина този месец е много активният фокус върху вашата семейна зона, което може да вдъхнови нови проекти и дейности. Венера се премества в Овен на 2 май, ще съвпадне с желание да създадете по-голяма хармония във вашата домашна среда или да преукрасите в смели, красиви цветове. След това, на 10-ти, Юпитер преминава в Овен, насърчавайки ви мислите за разширяване - възможно ли е да имате нужда от по-голямо жилище? Мислите ли да започнете семейство или да добавите нов член? Големи идеи се въртят и вие ще сте заети да ги преследвате.

Меркурий става ретрограден във вашия лайфстайл сектор на 10 май, така че очаквайте известно забавяне. Архивирайте всякакви важни файлове и документи на компютъра и телефона си и проверете дали антивирусният ви софтуер е актуален. Ще има и доста противоречия във вашите социални кръгове, защото Лунното затъмнение в Скорпион на 15-ти ще ви подтикне да прекратите всякакви токсични отношения, което ще ви направи и по-мъдри, и по-щастливи.

Ще сте нетърпеливи, дори нервни, да рационализирате делата си, когато Слънцето се премести в Близнаци за четириседмичен престой на 20 май. Използвайте това време, за да обмислите приоритетите си и да намерите начин да създадете баланс. Готови ли сте да стартирате нови инициативи? Новолунието в Близнаци на 30-ти е отлично време да продължите напред. Независимо дали искате да култивирате навици или да започнете проект, действайте тогава. 

Още от ViewSofia