Хороскоп: ������������������������

1 юни - 30 юни 2023

Вашата творческа и богата на въображение природа ще блесне, което ще ви позволи да превъзхождате задачи, които изискват иновации и въображение. Подходете прагматично и дайте приоритет на дългосрочната финансова сигурност. Обърнете внимание на вашите енергийни нива и емоционално състояние през този месец. Ако се чувствате претоварени, правете почивки, практикувайте дълбоко дишане или прекарвайте време сред природата, за да презаредите. Постарайте се да прекарате известно време с членовете на вашето семейство и да обърнете внимание на техните притеснения, ако имат някакви.

Вашето малко кътче от света се разширява бързо в началото на месеца. Малко е поразително, след като сте прекарали по-голямата част от последните няколко години в режим на отшелник, но на някакво ниво е такова облекчение отново да имате натоварен график. Вие сте много състрадателен знак, който вижда безкрайни възможности във всеки човек и ситуация, но този месец можете да видите въздействието си в по-малък, по-осезаем мащаб. Пълнолунието на 3-ти носи вълнуващ момент за вашата кариера или обществен имидж, който задава тона за останалата част от лятото. Не се страхувайте да направите фурор.

Докато безгрижно си плувате, ше попаднете на някого, който не е вашият тип, но въпреки това ви интригува. В началото комуникацията ще е малко нестабилна, но не бързайте да се чувствате отхвърлени, защото до 25-и може да почувствате, че любовта витае във въздуха.

Ще работете извънредно, за да имате допълнителни пари този месец, което е страхотно за момента, но не е устойчиво в дългосрочен план. Тъй като Венера влиза във вашия ежедневен сектор на 5-ти за четиримесечен престой, основната ви задача е да разберете как да добавите повече лекота към деня си. Как можете да работите по-малко и пак да се чувствате сигурни?

 

Още от ViewSofia