Хороскоп: ������������������������

1 май - 31 май 2022

Риби, месецът започва със Слънцето в Телец в вашата комуникационна зона, където ще остане до 20 май, подчертавайки възможностите да се свържете със сродни души и да сте близо до хора, които топлят сърцето ви. Душите, които срещате, ще подкрепят вашите планове и ще са нетърпеливи да ви дадат полезна обратна връзка и съвет. Освен това има потенциал да увеличите доходите си значително, тъй като ключови планети се преместват в Овен и във вашия финансов сектор - Венера на 2 май, Юпитер на 10 май и Марс на 24 май - ще сте неудържими.

Въпреки това, с ретроградния Меркурий от 10 май до 3 юни има потенциал за забавяне на вашите планове. Тъй като става ретрограден във вашата домашна зона, това не е най-доброто време да вършите работа по къщата си или да рискувате със сложни проекти тип "Направи си сам“. Оставете такива решения, докато Меркурий не стане директен и ще имате много по-добър краен резултат.

На 15 май желанието да се измъкнете от всичко ежедневно ще достигне своя връх заради Лунното затъмнение в Скорпион, което ви примамва да излезете извън зоната си на комфорт. Тази мощна лунна фаза ще ви насърчи да прегърнете своя еволюционен път. Може да се сблъскате с предизвикателства, но също така ще осъзнаете, че това е време на положително лично израстване.

Преместването на слънцето в Близнаци и във вашата домашна зона на 20-ти поставя фокуса върху домашните и семейните дела и ви насърчава да направите крачка назад от познатите практики. Това е възможност да нулирате приоритетите си, да се подхраните и да се насладите на повече грижа за себе си. Ще бъдете по-щастливи, ако можете да прекарате време с тези, с които сте най-близки. И накрая, Новолунието в Близнаци на 30 май е идеално за започване на нови навици, стартиране на проект или правене на нещо друго, което сте планирали. Ще бъдете подпомогнати и подкрепени от инерцията на лунния прилив. 

Още от ViewSofia