Хороскоп: ������������������������������������������������

1 май - 31 май 2022

Близнаци, ще сте в период на духовно търсене през този месец. Слънцето в Телец ви насърчава да завържете свободните краища и да разрешите дългопродължаващи проблеми. Това също е шанс да подредите приоритетите и да обмислите целите си за следващата година. Направете го сега, за да имате място за нови възможности и разцъфтяване, когато Слънцето влезе във вашия знак след три седмици. Ще има сериозна динамика във вашия социален живот. Ако обичате да смесвате полезното и приятното, както се казва, ще имате много възможности да се включите в групи и клубове, да се свържете и да се присъедините към каузи, които ви харесват. Прекрасната Венера се премества в Овен на 2 май, което е отлично, ако търсите любов и сте нетърпеливи да влезете в цикъл на запознанства, но времето е чудесно и за работа в група, и за забавления.

Меркурий, вашата лична планета, става ретрограден във вашия знак на 10 май и остава такъв до 3 юни, така че бъдете готови за смущения и в най-добре подготвените ви планове. Юпитер се премества в Овен същия ден, последван от Марс на 24 май, добавяйки изцяло ново измерение към вашата социална сцена. Предстоящите месеци до 27 октомври ще донесат възможности за някои извънредни срещи, които биха могли да имат положителен и повдигащ ефект върху вас. Ще научите много и ще бъдете насърчени да излезете извън зоната си на комфорт.

Лунното затъмнение в Скорпион на 15-ти е шанс да направите радикални промени в начина си на живот и графика си. Това е моментът да премахнете лошите навици и да ги замените с положителни. Преминаването на Слънцето във вашия знак на 20 май носи висока енергия и увереност; това е възможност да се проектирате в света и да споделите своите идеи, мнения и таланти. Ще бъдете много търсени.

И накрая, новолунието в Близнаци на тридесети е отлично за ново начало. Каквото и да искате да правите, започнете го тогава. 

Още от ViewSofia