Хороскоп: ������

1 януари - 31 януари 2022

Лъвове, януари идва с основен фокус върху вашия 6-ти дом, дома на здравето, рутината и добрите навици, което може изцяло да промени играта. Слънцето е в този сектор до 19 януари, заедно с Венера и Плутон, насърчавайки ви да откриете нов творчески подход, с който да направите дните си по-интересни и приятни. Това също е шанс да преформулирате целите си, така че да сте мотивирани да ги постигнете. Меркурий се премества във Водолей на 1 януари, добавяйки блясък към вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането - може да ви дойде желание да се поинтересувате дълбоко от другите и да създавате завладяващи връзки. Бихте могли да проведете някои интересни разговори през следващите седмици.

Новолунието в Козирог на 2 януари може пък ще бъде отправна точка и шанс да определите намеренията си за следващия месец. Тъй като е в съвпад с Уран, то може да генерира нови идеи и възможности. Разработете стабилна стратегия, която да помогне да изпълните своите вълнуващи планове занапред.

Другото, което предстои, е емоционално Пълнолуние в Рак и във вашия 12-ти дом, дома на духовността, което сигнализира за време за почивка. Би било добре за вас, ако можете да си вземете почивен ден от работа или да опростите графика си, така че да наваксате време за себе си и да се ориентирате в емоциите си. Това е вашият шанс да се справите с проблемите и да намерите спокойствие. Иначе - Слънцето се премества във Водолей и във вашия 7-ми дом, дома на любовтните и интимни връзки, на 19 януари, хвърляйки нова светлина върху текущите ви ангажименти и връзки. Как бихте могли да подобрите нещата? Това е вашият шанс да получите общ преглед и да вземете някои ключови решения.

Воинственият Марс преминава в Козирог на 24-ти, раздвижвайки вашата ежедневна рутина, променяйки задачи и планове и насърчавайки ви да изследвате начини да станете по-продуктивни. И накрая на месеца, на 31-во число, предстои второ Новолуние - възможност за по-нататъшно развитие на важни връзки. Каквото и да планирате по отношение на любовния си живот или други връзки, това е моментът да се задействате. 

Още от ViewSofia