Хороскоп: ��������

1 юли - 31 юли 2022

Венера ви дава чара да бъдете забелязани, Деви. Ще усетите, че всички сделки могат да бъдат спечелени и какви точно са възможностите, ако застанете от дясната страна на онези, които дърпат конците. И ще знаете точно какво да кажете, за да изгладите всички трудности и да поддържате отношенията положителни. Вашият 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, придобива централно място този месец, защото Слънцето е там до 22 юли, Меркурий се премества на 5-ти, последван от Венера две седмици по-късно, това е пиково време за свързване със сродни души и движение в нови кръгове. Обменът на идеи и възгледи може да доведе до оживени дискусии и шанс за изграждане на по-силни връзки.

Марс се премества в Телец на 4 юли, за да раздвижи вашия 9-ти дом, дома на пътуванията и приключенията, давайки ви и насърчавайки ви да разперите криле и да полетите към нови приключения. Ще искате да се освободите и да изследвате нови места и лица. Нещо във вас просто моли за възможност да се позабавлява...

Суперлуната на 13-ти се случва в Козирог, така че можете да откриете какво е липсвало в живота ви по отношение на забавлението и насладата - това може да бъде дори време на драма и интензивност. Емоционални, сърдечни въпроси, които са били "погребани", ще излязат на повърхността, за да бъдат разгледани. Слънцето навлиза в Лъв на 22 юли, преминавайки в 12-ия ви дом, дома на духовността и интуицията. Ще ви бъде от полза да отделите време и пространство за кратко уединение, ако можете. Ще продължавате да сте заети, но ще си струва да отделите време за себе си. Това е възможност да изхвърлите всичко, което не работи, и да разчистите място за нови разработки.

И накрая, новолунието в Лъв на 28-ми може да бъде полезно, ако искате да подобрите духовното си пътуване, като започнвте практика като йога или медитация. 

Още от ViewSofia