Хороскоп: ��������

1 януари - 31 януари 2022

През този първи месец на 2022 г., Деви, акцентът за вас е върху себеизразяването, креативността и романтиката, тоест върху 5-ия ви дом. Слънцето е в него до 19 януари, вдъхновявайки ви да популяризирате талантите си и да видите къде ще ви отведе това. Венера и нейната ретроградна фаза може да ви накарат да се съмнявате в себе си на моменти и да страдате от синдрома на лъжливото овчарче, но в никакъв случай не позволявайте на това да ви погълне Осмелете се да сте себе си независимо от всичко и скоро ще откриете, че имате много почитатели.

Новолунието в Козирог на 2-ри е чист намек за ново начало и ще се появи нещо неочаквано. Ако смятате, че това ще работи за вас, оставете се на течението, но избягвайте всякакви действия, основани на импулси. Занимавайте се с идеи, които са свежи и иновативни. Може да се наложи да се раздвижите или да пътувате, защото Меркурий, вашият владетел, се влиза в първа ретроградна фаза за годината, във Водолей, на 14 януари. Рутината ви ще бъде нарушена и ще възникнат забавяния. Подготовката за това предварително ще ви помогне много.

17 януари може да съвпадне с празненство или друго социално събитие, което ще бъде страшно емоционално - в добър смисъл за вас. Пълнолунието в Рак в този ще засили всички чувствата и усещания, а това ще ръководи всички решения, които трябва да вземете. Готови ли сте да промените навижите и начина си на живот? Преместването на Слънцето във Водолей на 19 януари ще даде тласък на този процес и да ще насърчи да правите нещата по различен начин. Какво наистина искате да постигнете? Това е добра възможност да организирате времето си, така че да се чувствате добре.

Креативността и романтиката в живота ви получават космически тласък, защото огненият Марс преминава в Козирог на 24-ти за престой от около шест седмици. Ще сте готови да положите повече усилия в романтика, творческите дейности или други умения, които искате да усъвършенствате. Вие също ще сте в амбициозно настроение и това ще засили решимостта ви да получите това, което искате. 

Още от ViewSofia