Хороскоп: ����������������

1 май - 31 май 2022

Слънцето в Телец до 20 май фокусира взаимоотношенията в живота ви, Скорпиони, и ви насърчава да работите в екип с другите и да прекарвате качествено време с тези, с които сте най-близки. Това е също шанс да си направите равносметка и да видите как бихте могли да подобрите ключови връзки или да изведете романтиката на следващото ниво.

Има и вълнуващи възможности да промените начина си на живот, да вземете нови решения и да се съсредоточите върху вашето благополучие. Юпитер ще бъде в Овен от 10 май до 27 октомври, носейки голям оптимизъм и насърчавайки ви да се движите напред и нагоре. Ако сте недоволни от работата си, това може да е моментът, в който търсите (и намирате) нещо по-предизвикателно.

Това ще е месец на промяна. Има Лунно затъмнение във вашия знак на 15-ти, което се случва по оста на връзките и любовта - това ще предизвика силни и интензивни чувства. Ако някакъв проблем в тази област на живота ви е нараствал в последно време, тогава вероятно ще стигне до върха. Опитайте се да не реагирате прекалено, защото вземането на импулсивно решение няма да помогне.

Преминаването на Слънцето в Близнаци на 20 май подчертава интензивен период и може да бъде време, в което сте готови да приемете положителна промяна. Следващите четири седмици ще ви накарат да се откажете от проблем или дори връзка, която ви дърпа назад.

Ако сте готови за някакво ново действие, динамичният Марс преминава в Овен на 24-ти, внасяйки допълнителна жизненост, която ще се превърне в желание за движение и упражнения. Ако искате да тренирате по-често, тогава можете да развиете положителен и постоянен навик. Венера се премества в Телец на 28 май, внасяйки по-хармонично настроение във вашите взаимоотношения - ще сте изпълнени с чувственост, която добавя забавление и удоволствие към любовния ви живот.

И накрая, Новолунието в Близнаци на 30-ти е един от най-добрите моменти за стартиране на нови инициативи. Каквото искате да започнете, направете го тогава. 

Още от ViewSofia