Хороскоп: ������������������������������������������

1 август - 31 август 2022

Докато Слънцето продължава своето пътуване през вашия 9-ти дом, дома на пътуването, приключенията и новите знания, вие ще търсите нови изживявания. Стрелците обичат да живеят пълноценно и това влияние предполага да докарате летните си занимания до краен предел. Очакват ви изобилие от възможности, ако желаете да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови неща.  Освен това ще бъдете готови да свършите много упорита работа, докато Марс все още е в Телец до 20 август. Следващите седмици са отлични за консолидиране на усилията ви и поддържане на начина на живот. Все пак има и възможности да опитате нещо различно и то може да ви хареса толкова много, че да искате да продължите така.

Предстои Пълнолуние във Водолей и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, което може да извади на повърхността чувствата, които се надпреварват и преливат, особено ако досега сте ги сдържали. Това не е най-доброто време за вземане на решение, защото ще бъдете твърде емоционални, за да направите мъдър избор. Изчакайте, докато се почувствате спокойни и стабилни.

Венера се премества в Лъв същия ден, което ще увеличи апетита ви за живот. Ще търсите нови преживявания, които могат да нахранят душата ви. Колкото повече рискове поемате и колкото повече нова територия изследвате, толкова повече ще процъфтявате - няма никакви граници.

Във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни взаимоотношения, ще се вдигне малко шум, тъй като Марс се премества там - и в Близнаци - на 20 август за престой от около осем месеца. Ще общувате повече с другите и от това могат да дойдат много възможности. Ако има проблеми, ще искате веднага да изчистите въздуха и да намерите решения, което не е зле.

Най-накрая - имате шанс да направите страхотно впечатление, когато Слънцето се плъзне в Дева на 22-ри. И с Новолуние в същата тази зона пет дни по-късно, това е идеалната възможност да започнете следващата фаза от кариера или бизнес план. 

Още от ViewSofia