Хороскоп: ��������������

1 януари - 31 януари 2022

Вашият 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, е подчертан този месец, Стрелци, така че идните седмици ще са много натоварени откъм организация. Въпреки това, ретроградната Венера е в същия сектор за вас до 29 януари, което индикира неприятни препятствия. Това ще ви насърчи да мислите за истинската си стойност и самооценка. Новолунието на Козирог на 2-ри поне дава тласък на положителните емоции, които ще ви помогнат да противодействате на всяко забавяне. Тази лунна фаза е отлична за получаване и прилагане на съвети, които да решат най-належащите ви проблеми. Това също е добра възможност да си създадете бюджетен план, да започнете да спестявате, да намалите разходите и да опитате други методи, които да помогнат да поддържате контрол над средствата си.

Меркурий ще бъде ретрограден от 14 януари до 3 февруари във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, което може да доведе до смесени съобщения и недоразумения. Хората ще са ненадеждни и може да се наложи да нарушите обещание поради непредвидени събития. Ако можете да се подготвите предварително, ще бъдете една крачка пред всички останали. Преместването на Слънцето във Водолей на 19-ти поне е отлична възможност да популяризирате на своя бизнес или услуга както онлайн, така и IRL. Ако сте се чудили дали да започнете блог, да създадете уебсайт или да станете инфлуенсър, това е добър момент да действате.

Междувременно Марс се премества в Козирог и във 2-ия ви дом на 24 януари. Шестседмичният му престой там ви насърчава да увеличите доходите си по какъвто и да е начин. Ако се почувствате развълнувани да започнете да изкарвате пари от любимо хоби, направете го. Нещата ще се развият много добре в дългосрочен план. На 31-ви идва второто новолуние на месеца, във Водолей, което може да бъде полезно за стартиране на проект, сключване на сделка или поемане на ангажимент за нещо важно. С нарастването на луната вашите планове ще наберат скорост. 

Още от ViewSofia